TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



V-Cube 3x3 versenykocka - Sakktábla illúzió

V-Cube 3x3 versenykocka - Sakktábla illúzió
V-Cube 3x3 versenykocka - Sakktábla illúzió
V-Cube 3x3 versenykocka - Sakktábla illúzió
V-Cube 3x3 versenykocka - Sakktábla illúzió

V-Cube 3x3 versenykocka - Sakktábla illúzió

Szeretsz sakkozni? A V-Cube Sakktábla illúzió kockái feladják majd a leckét! 

Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (5)
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

7 550 Ft

Részletek

A V-Cube 3x3 versenykocka egy fantasztikus játék, amely lehetővé teszi, hogy felfedezd a profi V-Cube versenykockák izgalmas világát! Ez a kocka tökéletesen illik minden játékos igényeihez.

A V-Cube 3x3 versenykocka nagyon könnyedén és precízen forog, ami élvezetes játékot és gyorsabb kirakást eredményez. A kocka felületén nem matrica, hanem speciális festék található, így garantált a hosszú élettartam. A kocka mérete: 5x5x5 cm, súlya pedig mindössze 98g, így egyszerűen hordozható és bárhol játszhatsz vele.

Ez a kocka ideális azoknak, akik szeretik a kihívásokat és az izgalmas játékokat. A versenykocka 3x3 mérete lehetővé teszi, hogy könnyen kezelhető legyen, és szórakoztatóbbá tegye a játékot. Azoknak a játékosoknak is ideális választás, akik szeretnek egyedül játszani vagy akár barátaikkal versenyezni.

A V-Cube 3x3 versenykocka nagyszerű ajándék lehet minden korosztály számára. Az ajándékozottak értékelni fogják a kocka minőségét és a kihívást, amit a játék jelent. Ajánljuk 8 éves kortól és idősebbeknek egyaránt.

A játékidő változó, attól függően, hogy milyen tapasztalatokkal rendelkezel a játékban. A kezdők általában 20-30 percet játszanak, de a tapasztalt játékosoknak akár 2-3 perc is elég lehet a kirakáshoz.

A V-Cube 3x3 versenykockának számos elismerést és díjat nyertek világszerte, így biztos lehetsz benne, hogy egy minőségi terméket vásárolsz. Fedezd fel te is a kocka izgalmas világát, és dönts új rekordokat!

Adatok

Gyártó
V-Cube
EAN
5206457000357
Cikkszám
55051

Bemutató videó

Videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!