TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



V-Cube 2x2 versenykocka - fehér

V-Cube 2x2 versenykocka - fehér
V-Cube 2x2 versenykocka - fehér
V-Cube 2x2 versenykocka - fehér
V-Cube 2x2 versenykocka - fehér

V-Cube 2x2 versenykocka - fehér

Ha igazi kihívásokra vágysz, szerezd be a V-CUBE 2x2 versenykockát fehér, lekerekített, festett kivitelezésben! Tekerd minél gyorsabban, gondolkozz és dönts rekordot a kirakásában! Ez a játék igazán könnyen használható, szuper élményekkel fog megajándékozni téged! A kocka rendkívül hasonló a már jól ismert Rubik-kockához, úgy kell kirakni, hogy egy oldalon csak egyetlen szín legyen látható! A 2x2-es mérettel kiváló eszköze a komolyabb versenyekre való gyakorláshoz!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (39)
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 470 Ft

Részletek

A V-Cube 2x2 versenykocka a logikai játékok szerelmeseinek készült. Egyedülálló technológiájának köszönhetően könnyedén és precízen forog, így garantált az élmény és a gyors kirakás. A kocka mérete mindössze 4,7x4,7x4,7 cm, de több mint 3.700.000 forgatási lehetőséget rejt magában, így biztosan meg fogja dolgoztatni az agytekervényeidet.

A matrica nélküli változat oldalai alapból színezettek, így nem áll fenn annak a veszélye, hogy felválik vagy sérül a matrica rajta. A lekerekített forma a kézbe illeszkedik, így kényelmesen tudod játszani akár hosszabb ideig is. A speciális festék garantálja a hosszú élettartamot, így jó ideig élvezheted a játékot.

A játék célja már jól ismert a logikai játékok kedvelői számára. Az oldalak elforgatásával keverd össze a különböző színű elemeket, majd állítsd vissza eredeti állapotába, úgy hogy az egy oldalon található apró elemek színei megegyezzenek. A játékot egyedül vagy többen is játszhatjátok, így akár barátokkal, családtagokkal is megmérettethetitek magatokat.

A V-Cube 2x2 versenykocka nem csak izgalmas játék, de versenysport is. Számos elnyert díja bizonyítja, hogy ez a kocka nem csak szórakozás, hanem komoly versenysport is lehet. Ha szeretnél versenyezni, akkor ez a kocka a tökéletes választás számodra.

Ha szeretnéd kihívni az agyadat és izgalmas játékot játszani, akkor a V-Cube 2x2 versenykocka a tökéletes választás számodra. Garantáltan élvezetes időtöltést nyújt és kihívást jelent minden korosztály számára. Ne habozz, dönts rekordot és fedezd fel a profi V-Cube versenykockák izgalmas világát!

Adatok

Gyártó
V-Cube
EAN
5206457000081
Cikkszám
55029

Bemutató videó

Videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!