TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Castle Logix logikai társasjáték Smart Games

Castle Logix logikai társasjáték Smart Games
Castle Logix logikai társasjáték Smart Games
Castle Logix logikai társasjáték Smart Games
Castle Logix logikai társasjáték Smart Games

Castle Logix logikai társasjáték Smart Games

A gyerekek nagy kedvence a Castle Logix, ami egyszemélyes logikai és ügyességi játék egyben! Izgalmas várépítés 3 éves kortól! Képes vagy-e megfelelőképpen kombinálni a tornyokat a várfallal, megtalálni az egyetlen megoldást, ami a képen látható várat eredményezi? Vigyázz - nem minden torony illik minden falba, és még az egyensúlyra is figyelned kell!

A legegyszerűbb feladványoktól eljuthatunk a gyakorlott várépítészeket is megizzasztó összetett alaprajzokig, miközben a játék fejleszti a logikai gondolkodásmódot, a térlátást, a kézügyességet.

48 különböző feladvány, 4 különböző nehézségi szinten! 

Bővebben
Ajánlott korosztály :
3 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 2 játékos részére
Játékidő :
5 – 20 perc
Nyelv :
Magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (12)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

10 270 Ft

Részletek

A Castle Logix logikai társasjáték Smart Games valódi kihívást jelent a várépítés szerelmeseinek. A játék 48 különböző feladványt tartalmaz, amelyek mindegyike egyedülálló és izgalmas. A játékosoknak meg kell találniuk az egyetlen helyes megoldást, hogy a tornyok és a várfalak tökéletesen illeszkedjenek egymáshoz, és egy varázslatos vár jöjjön létre.

A játékot 3 éves kortól ajánljuk, így a gyerekek már kiskoruktól kezdve fejleszthetik a logikai gondolkodásukat, a térlátásukat és a kézügyességüket. A játékmenet élvezetes és interaktív, így garantáltan órákig elszórakoztatja a kicsiket és a nagyokat egyaránt.

A Castle Logix logikai társasjáték Smart Games már számos díjat elnyert, köztük az "Év társasjátéka" és az "ASTRA Best Toys for Kids" díjat is. Ez a bizonyíték arra, hogy a játék valóban kiváló minőségű és fejlesztő hatású.

A játék 7 kastélyelemet tartalmaz, amelyek mindegyike keményfából készült, hogy tartós és időtálló legyen. A színes szabálykönyv 48 feladvánnyal és 4 nehézségi szinttel rendelkezik, így a kezdő játékosoktól a tapasztalt várépítőkig mindenki megtalálhatja a számára megfelelő kihívást.

A Castle Logix logikai társasjáték Smart Games remek ajándék lehet a gyerekek és felnőttek számára egyaránt. A játék nem csak szórakoztató, de fejlesztő hatású is, így a játék során a játékosok olyan készségeket fejleszthetnek, mint a logikai következtetés, a kombinációs képesség, a problémamegoldó képesség, a koncentráció és a stratégiai előtervezés.

Ha szeretnél egy olyan játékot vásárolni, amely nem csak szórakoztat, de fejlesztő hatása is van, akkor a Castle Logix logikai társasjáték Smart Games a tökéletes választás számodra. Fedezd fel a várépítés rejtelmeit és élvezd a játék izgalmas pillanatait a család és barátok körében!

Adatok

Gyártó
SmartGames
EAN
5414301519720
Cikkszám
52247

Bemutató videó

Videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!