TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



V-Cube 3x3 versenykocka – lekerekített fehér

V-Cube 3x3 versenykocka – lekerekített fehér
V-Cube 3x3 versenykocka – lekerekített fehér
V-Cube 3x3 versenykocka – lekerekített fehér
V-Cube 3x3 versenykocka – lekerekített fehér

V-Cube 3x3 versenykocka – lekerekített fehér

Ha valódi kihívásokra vágysz, szerezd be a V-CUBE 3x3 versenykockát fehér, lekerekített, festett kivitelezésben! Forgasd minél gyorsabban, gondolkozz villámgyorsan és döntsd rekordot a kirakásban! Ez a kocka igazán könnyen használható, remek élményekkel ajándékoz majd meg téged! A játék rendkívül hasonló a már jól ismert Rubik-kockához: ezúttal is az a feladatod, hogy úgy forgasd a kockát, hogy egy oldalon csak egyetlen szín legyen látható! A 3x3-as méret miatt kiváló eszköze a komolyabb versenyekre való gyakorlásnak!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (73)
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

5 830 Ft

Részletek

A V-Cube 3x3 versenykocka a profi kockajátékosok álma! A kocka elképesztően könnyű és pontosan forog, így a játék teljes élvezetet nyújt és lehetővé teszi a gyorsabb kirakást. A lekerekített forma pedig még kényelmesebbé teszi a játékot, így már az első perctől kezdve úgy érezheted, mintha profi kockajátékos lennél!

A kocka mérete 6x6x6 cm, így könnyen magaddal viheted bárhová, és bármikor gyakorolhatsz vele. A V-Cube 3x3 kocka a klasszikus forgató kockák emlékét idézi, de rendkívül egyenletes tekerési metodikájával és kiemelkedő minőségével a legjobb kockák közé emelkedik. A kocka gömbölyített felépítése pedig teljesen egyedi és figyelemfelkeltő.

A matrica nélküli változat pedig még tartósabb, hiszen az oldalai alapból színezettek, így nem kell aggódnod a matrica leválásától vagy sérülésétől. A V-Cube 3x3 kockával bármikor és bárhol kihívást kereshetsz magadnak, és dönthetsz rekordot!

A játék egyedül vagy társaságban is játszható, és ajánlott kortól függetlenül, hiszen a kockajáték minden korosztály számára szórakoztató és fejlesztő. A játékidő pedig csak rajtad múlik, hiszen a kockával bármikor és bárhol gyakorolhatsz, és mindig újabb és újabb kihívások elé nézhetsz.

A V-Cube 3x3 versenykocka számos elismerést és díjat nyert, és most Te is lehetőséged van rá, hogy megtapasztald a profi kockajátékosok világát. Fedezd fel a kockajáték izgalmas és egyedi világát a V-Cube 3x3 kockával, és dönts rekordot!

Adatok

Gyártó
V-Cube
EAN
5206457000166
Cikkszám
55030

Bemutató videó

Videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!