TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



TANTRIX Match! Start készlet (13 lapka logikai játék

TANTRIX Match! Start készlet (13 lapka logikai játék

TANTRIX Match! Start készlet (13 lapka logikai játék

A Tantrix „a világ legcsavarosabb stratégiai játéka”! Egy izgalmas logikai játék az egész család számára, melyben igényes, látványos hatszögletű lapkákkal kell eljutnunk a győzelemhez. A játék érdekessége, hogy számos játékvariációt magában hordoz. A Tölts! nevű játékvariációnál inkább a gyorsaság számít a stratégiával szemben. A játékosok versenyt futnak az idővel, hogy a lehető légtöbb lapkájukat lehelyezzék. A stratégiai játék változata már kicsit bonyolultabb, ennél a játékosok célja a lehető leghosszabb hurok vagy vonal kialakítása a saját színükből. Emellett a kisebbeknek különböző kirakós lehetőségek is rendelkezésükre állnak a játékhoz, és a képességeik fejlesztéséhez. A mellékelt könyvecske a kirakókhoz és a játékokhoz is segítséget nyújt! A Tantrix már 6 éves kortól játszható, kicsiknek és nagyoknak kihívást jelent a különböző nehézségi szinteken való játék.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 4 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (12)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

5 510 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A TANTRIX Match! Start készlet egy fantasztikus logikai játék, amelyet az egész család élvezhet. A játék során az izgalmas hatszögletű lapkákkal kell eljutnunk a győzelemhez, miközben számos különböző játékvariációban játszhatunk. A játék változatai között van olyan, amelyben a gyorsaság számít, és olyan, amelyben a stratégiai gondolkodás az előtérben áll.

A TANTRIX Match! Start készlet már 6 éves kortól ajánlott, így kicsiknek és nagyoknak egyaránt izgalmas kihívást jelent. A játék fő célja, hogy a játékosok megalkossák saját vonalaikat vagy hurkaikat a lehető leghosszabbra, miközben az ellenfeleknek is meg kell küzdeniük a győzelemért. A játék során a gondolkodás, a tervezés és az ügyesség is fontos szerepet játszik.

A TANTRIX Match! Start készlet 13 lapkát tartalmaz, amelyekkel számos különböző játékvariációban játszhatunk. Emellett a játékhoz mellékelt könyvecske is segítséget nyújt a különböző kirakós lehetőségekhez, így a játékosok akár még több kihívás elé is állhatnak.

A TANTRIX Match! Start készletnek számos elnyert díja van, amelyek bizonyítják, hogy ez valóban a világ legcsavarosabb stratégiai játéka. A játék időtartama rugalmas, így akár rövid vagy hosszabb időre is játszhatunk vele.

Ha szereted a kihívásokat, és szeretnél egy izgalmas logikai játékot játszani az egész családdal, akkor a TANTRIX Match! Start készlet a tökéletes választás számodra. Vedd meg most, és élvezd az izgalmas játékélményt!

Adatok

Gyártó
Tantrix
EAN
9417067500809
Cikkszám
55159

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek