TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Pingvincsúszda - Penguins on Ice logikai játék

5 (1 vélemény)
Pingvincsúszda - Penguins on Ice logikai játék
-10%

Pingvincsúszda - Penguins on Ice logikai játék

5 (1 vélemény)
Öt pingvin ül a csúszós jégtáblákon. A jégtáblák csikorognak és csúszkálnak. Tedd fel a jégtáblákat a játéktáblára, azonban nem mindegy hogy hogyan: minden pingvinnek a helyére kell kerülnie!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 1 játékos részére
Játékidő :
30 – 60 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (38)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

Akcióból hátralévő idő (csak a készlet erejéig!):
8 210 Ft
7 389 Ft
Kezdete: 2024.04.08   Vége: 2024.04.30

Részletek

A Pingvincsúszda - Penguins on Ice logikai játék egy remek időtöltés lehet azoknak, akik szeretnek kihívásokkal szembesülni és az agyukat használni. Az 80 különböző feladvánnyal a játékosoknak lehetőségük van arra, hogy megmutassák a logikai készségeiket és az ügyességüket is. A játék négy készségszintet tartalmaz, így mindenki megtalálja a számára megfelelő kihívásokat.

A játék célja, hogy a pingvinekkel ellátott pentomino figurákat a táblára helyezd, és azokat megfelelően irányítsd. Az egyes kihívásokhoz szükséges megoldások megtalálhatóak a feladványfüzet hátulján, így a játék mindig izgalmas és változatos marad.

A Pingvincsúszda - Penguins on Ice logikai játékhoz legalább egy játékosra van szükség, de akár többen is játszhatnak egyszerre. Az ajánlott életkor 6 évestől egészen a felnőttekig terjed, így az egész család élvezheti a játékot.

A játékidő változó, attól függően, hogy milyen nehézségi szintet választasz, és mennyire gyorsan tudod megoldani a kihívásokat. Azonban az biztos, hogy a játék izgalmas és szórakoztató, így az idő gyorsan elrepül majd.

A Pingvincsúszda - Penguins on Ice logikai játéknak több elnyert díja is van, amelyek igazolják a játék magas minőségét és a felhasználók elégedettségét. A játék segít abban, hogy az agyunkat folyamatosan edzve tartsuk, miközben szórakozunk és pihenünk.

Ha szeretnél egy olyan játékot, amely kihívást jelent, és segít az agyad karbantartásában, akkor a Pingvincsúszda - Penguins on Ice logikai játék tökéletes választás lehet számodra. Vásárold meg még ma, és kezdj el játszani a családoddal vagy barátaiddal!

Adatok

Gyártó
SmartGames
EAN
5414301515524
Cikkszám
58727

Vélemények

Átlagos értékelés:
5
(1 vélemény)
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
mikulásra olcsó és minőségi termékek

Kiegészítő termékek