TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Antivírus - Anti virus társasjáték Smart Games

Antivírus - Anti virus társasjáték Smart Games
Antivírus - Anti virus társasjáték Smart Games
Antivírus - Anti virus társasjáték Smart Games
Antivírus - Anti virus társasjáték Smart Games
-10%

Antivírus - Anti virus társasjáték Smart Games

Egy újszerű készségfejlesztő: az elemekkel csak átlósan léphetünk - és csak egyszerre! Juttasd ki a vírust (vörös elem) a szervezetből, mielőtt elszaporodik! Tartalma: 60 különböző feladvány, 5 különböző nehézségi szinten.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
7 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 4 játékos részére
Játékidő :
5 – 20 perc
Nyelv :
Magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (25)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

Akcióból hátralévő idő (csak a készlet erejéig!):
8 210 Ft
7 389 Ft
Kezdete: 2024.04.08   Vége: 2024.04.30

Részletek

Az Anti vírus társasjáték a Smart Games-től egy bio-logikus készségfejlesztő játék, amely a logika, a stratégia és a jó helyzetfelismerés alkalmazására épül. A játék célja, hogy legyőzd a vírusokat, mielőtt szaporodni kezdenek. Az immunrendszeredet, azaz a logikai és kombinációs képességeidet használva juttasd ki a piros színű víruselemet a játéktábla egyik sarkában lévő kijáraton keresztül. A játék 60 feladvánnyal rendelkezik, 5 különböző szinten, így minden játékos számára megfelelő kihívást jelent.

A játék speciális kialakítású játéktáblán játszható, amelynek színes és különös formájú játékelemei csak átlósan mozgathatóak. A játékelemeket akár csoportosan is mozgathatod, hogy utat tudj csinálni a vírusnak a kijárat felé. A játék során fejlesztheted a problémamegoldó, kombinációs, logikai következtetési és stratégiai előretervezési képességeidet, valamint javíthatsz a koncentrációdon és a képfelismerési és térlátási képességeiden.

Az Anti vírus társasjáték tartalma 11 játékelemet, köztük a vírust, egy játéktáblát, egy feladatfüzetet 60 feladvánnyal és a megoldásokkal. A játék ajánlott életkor 7 éves kortól, és 1 játékos vagy több játékos részvételével játszható. A játékidő 15-30 perc, így bármilyen alkalomra ideális választás lehet a játék.

Ha szereted a kihívásokat és fejleszteni szeretnéd a logikai és kombinációs képességeidet, akkor az Anti vírus társasjáték a tökéletes választás számodra. Játssz egyedül vagy barátaiddal, és legyél Te az immunrendszer, amely legyőzi a vírusokat!

Adatok

Gyártó
SmartGames
EAN
5414301515425
Cikkszám
58712

Bemutató videó

Videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!