TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Erőd társasjáték Smart Games

Erőd társasjáték Smart Games
Erőd társasjáték Smart Games
Erőd társasjáték Smart Games
Erőd társasjáték Smart Games
Erőd társasjáték Smart Games
Erőd társasjáték Smart Games

Erőd társasjáték Smart Games

Az Erőd - Walls & Warriors egy egyszemélyes logikai játék, ami már 8 éves kortól ajánlott! 80 feladványt kell megoldanod úgy, hogy falakat helyezel el, közben pedig megvéded a várat és a kék harcosaidat is! Vigyázz, a pirodak az ellenségeid! Tanulj és szórakozz játékos formában, szerezz szuper élményeket az Erőd - Walls & Warriors játékban!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 1 játékos részére
Játékidő :
5 – 20 perc
Nyelv :
Magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (33)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

6 690 Ft
Nincs raktáron

Részletek

Az Erőd társasjáték a Smart Games legújabb játéka, amely biztosan leköti majd az agyadat! Ebben a játékban az elméd erejére lesz szükséged, hogy megvédd az Erődöt a hódító piros lovagoktól. Fel kell építened az erőd falait úgy, hogy a kék lovagok biztonságban maradjanak az erődben, miközben kívül tartod a piros lovagokat. Az Erőd 80, egyre nehezedő feladványát kell megoldanod, hogy elnyerd a játékot.

A játékot bárki játszhatja, aki érdeklődik a logikai játékok iránt. Az ajánlott életkor 8 éves kortól kezdődik, és akár több ember is játszhat egyszerre. A játék időtartama változó lehet, attól függően, hogy melyik feladványt választod, de általában 30-45 percet vesz igénybe.

Az Erőd társasjáték rengeteg díjat nyert már, és nem véletlenül! A játék kihívást jelent minden korosztály számára, és remekül fejleszti a problémamegoldó és logikai készségeket. A játék tartalma minden szükséges elemet tartalmaz, hogy azonnal elkezdhess játszani.

Vedd meg az Erőd társasjátékot még ma, és élvezd a kihívást és az izgalmakat, amelyeket ez a fantasztikus játék kínál! Az erőd megvédelmezése sosem volt még ennyire izgalmas és fejlesztő!

Adatok

Gyártó
SmartGames
EAN
5414301520535
Cikkszám
58853

Bemutató videó

Videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!