TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Cube Puzzler Pro - Smart Games

Cube Puzzler Pro - Smart Games
Cube Puzzler Pro - Smart Games
Cube Puzzler Pro - Smart Games
Cube Puzzler Pro - Smart Games

Cube Puzzler Pro - Smart Games

Ez a csodás egyszemélyes játék, ami a gyerekek és felnőttek készségeinek fejlesztésére törekszik, beleértve a logikai gondolkodásmódot, a térlátást, a kézügyességet, a finommotorikát és a problémamegoldó készségeket is!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
10 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 1 játékos részére
Játékidő :
30 – 60 perc
Nyelv :
Magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (8)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

5 750 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Cube Puzzler Pro egy fantasztikus lehetőség arra, hogy kicsit megmozgassuk az agyunkat és fejleszthessük a kognitív képességeinket. Egyedül játszható játék, így nem kell tartanunk attól, hogy partnerek hiányában nem tudjuk kipróbálni. A játék 80 különböző feladvánnyal rendelkezik, így biztosan találunk olyat, ami kedvünkre való és kihívást jelent számunkra.

A Cube Puzzler Pro kockája egyedi és kreatív megoldás, hiszen nem csak egy egyszerű játékdoboz, hanem a játéktábla is egyben. Így nem kell külön keresnünk a megfelelő teret, hogy kipróbáljuk a játékot, hanem minden kézre eső helyen játszhatunk vele. A készlet tartalmaz egy feladványos füzetet, amiben megtaláljuk az összes 80 feladványt és a hozzájuk tartozó megoldásokat is.

A Cube Puzzler Pro nem csak a gyerekeknek, hanem a felnőtteknek is remek kikapcsolódást nyújthat. Az agyunk folyamatos fejlesztése fontos az egész életünk során, így érdemes időt szánni olyan játékokra, amelyek segítenek ebben a folyamatban. A játék ideális választás lehet azoknak, akik szeretik a logikai és problémamegoldó játékokat, és szeretnék fejleszteni a kézügyességüket és a finommotorikájukat is.

A Cube Puzzler Pro elnyert már több díjat is, köztük a 2018-as Creative Child Magazine "Game of the Year" díjat is. Ez a bizonyíték arra, hogy a játék nem csak szórakoztató és kihívást jelentő, hanem valódi értéket is képvisel az agyunk fejlesztése szempontjából.

Ha szeretnéd kipróbálni a Cube Puzzler Pro-t, akkor ne habozz, és tedd a kosaradba még ma! A játék ajánlott korosztálya 8 évtől felfelé, és a játékidő körülbelül 30 perc lehet egy-egy feladványnál. Vásárold meg most, és élvezd az agytekervényeid tornáztatását!

Adatok

Gyártó
SmartGames
EAN
5414301521983
Cikkszám
58872

Bemutató videó

Videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!