TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Pingvinpárosító Orchard

Pingvinpárosító Orchard
Pingvinpárosító Orchard
Pingvinpárosító Orchard
Pingvinpárosító Orchard

Pingvinpárosító Orchard

Mókás memóriajáték aranyos kis pingvinekkel már 3 éves kortól! Különböző ruhákban, szemüveggel vagy anélkül, lány vagy fiú pingvinek, sőt vannak szuperhősök is! Találd meg a lehető legtöbb párt a győzelemhez!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
3 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 4 játékos részére
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (5)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

2 870 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Pingvinpárosító Orchard egy aranyos és mókás memóriajáték, amelyben kis pingvineket kell párosítani. A játék már 3 éves kortól ajánlott, és 1-4 fő részére alkalmas. A játékban különböző pingvinek találhatók, akik különböző ruhákban, szemüveggel vagy anélkül, lány vagy fiú pingvinek, sőt vannak szuperhősök is!

A játék szabályai nagyon egyszerűek, hiszen a klasszikus memóriajáték szabályait követi. A játékosok felváltva felfordítanak két pingvint, és ha megegyeznek, elveszik őket a játéktérről. Ha nem egyeznek meg, visszafordítják őket a helyükre. A játék addig folytatódik, amíg el nem fogynak a lefordított pingvinek a játéktérről. Az a játékos nyeri a játékot, aki a legtöbb párt gyűjti.

A játék nem csak mókás és szórakoztató, hanem fejleszti a gyerekek memóriáját, a jó megfigyelőképességet és a felismerést. Emellett a különböző pingvinek és ruháik segítségével a gyerekeknek új szavakat és fogalmakat ismerhetnek meg.

A Pingvinpárosító Orchard már számos elismerést kapott, többek között a Tillywig Brain Child Award és a Parents' Choice Recommended Award díjat is elnyerte.

Ha szeretnél egy aranyos és fejlesztő játékot a gyerekeknek, akkor a Pingvinpárosító Orchard a tökéletes választás! A kis pingvinek és az aranyos ruháik garantáltan elbűvölik a gyerekeket, és a játék segít fejleszteni a memóriájukat és a megfigyelőképességüket. Vedd meg most, és garantáltan nem fogsz csalódni!

Adatok

Gyártó
Orchard
EAN
5011863102034
Cikkszám
54897

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek