TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Scrabble Junior társasjáték 2013 Mattel

5 (1 vélemény)
Scrabble Junior társasjáték 2013 Mattel

Scrabble Junior társasjáték 2013 Mattel

5 (1 vélemény)
A Scrabble Junior társasjáték a népszerű játék gyerkőcök számára készült változata! A játék ráadásul két nehézségi szinten is játszható, a nehezítéshez csak meg kell fordítanotok a táblát! A kisebbeknek képek segítenek a szavak kirakásában, a nagyobbak pedig, akik már sokat gyakoroltak, maguktól képezhetnek szavakat! A cél, hogy minél több jutalommezőt lefedjetek, ezért jutalomkorongokat kaptok! Legyen részetek felejthetetlen élményekben!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
5 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
20 – 40 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (32)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

10 700 Ft

Részletek

A Scrabble Junior társasjáték 2013-ban került ki a Mattel kínálatából, és azóta is nagy sikernek örvend a kisebb korosztályban. A játék célja, hogy a gyerekek szókincsét fejlesszék és kreatívabbá tegyék őket a szóalkotás terén. A játék két tudásszinten játszható, így a kisebbek is könnyen elsajátíthatják az alapokat és a nagyobbak is kihívást találnak a játékban.

A kétoldalas játéktábla könnyen átlátható, a szavak és képek mellett pedig színes korongok jelzik, hogy melyik játékos mikor jutott érméhez. A gyerekeknek lehetőségük van szavakat alkotni a betűzsetonokból, és ezzel érméket gyűjteni. Így a játék nem csak szórakoztató, de fejleszti is a gyerekek szókincsét és szóalkotó képességét.

A Scrabble Junior társasjáték 2-4 játékos számára alkalmas, és ajánlott életkor 5-10 év közötti gyerekeknek. A játékidő körülbelül 20-30 perc, így nem veszi el sok időt a gyerekeknek, mégis élvezetes és hasznos elfoglaltságot nyújt számukra.

A Scrabble Junior társasjáték számos díjat nyert már, többek között a Creative Child Magazine és a National Parenting Center is elismerte a játék érdemeit. A Scrabble Junior társasjáték tehát nem csak egy szórakoztató játék, hanem egy hasznos eszköz a gyerekek szókincsének és szóalkotó képességének fejlesztéséhez.

Ha szeretnéd fejleszteni a gyermeked szókincsét és kreativitását, akkor a Scrabble Junior társasjáték a tökéletes választás. Játsszatok együtt, és fedezd fel a játék izgalmas világát!

Adatok

Kiknek ajánljuk?
Lányoknak és fiúknak
Gyártó
Mattel
EAN
746775262020
Cikkszám
62034

Vélemények

Átlagos értékelés:
5
(1 vélemény)
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Jó minőségű, jó játék -