TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Brainbox - Bogyó és Babóca társasjáték

Brainbox - Bogyó és Babóca társasjáték

Brainbox - Bogyó és Babóca társasjáték

A csodálatos mese és a szuper társasjáték rajongói számára elérkezett a Brainbox - Bogyó és Babóca társasjáték! Fejlesszétek a memóriátokat és a megfigyelőképességeteket szórakoztató formában, már 3 éves kortól! Szerezzetek örömteli élményeteket a kedvenc mesehőseitek társaságában! A győztes ebben a játékban is az lesz, aki a legjobb megfigyelő, és akinek a legmegbízhatóbb a memóriája! Húzzatok egy kártyát, tanulmányozzátok 10 másodpercig a képet, majd dobkatok a kockával és válaszoljátok meg a kidobott kérdést! Ha jól válaszoltok, pontot kaptok és közelebb kerültök a végső győzelemhez!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
3 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 6 játékos részére
Játékidő :
5 – 15 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (12)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

6 900 Ft

Részletek

A Brainbox - Bogyó és Babóca társasjáték lehetővé teszi, hogy a gyerekek játszva tanuljanak és fejlesszék az agyukat. A kártyákon Bogyó és Babóca mesefilm jeleneteit találod, melyekkel a megfigyelőképességet és a memóriát lehet gyakorolni. A játék egy vagy akár több játékos számára is alkalmas, így a család minden tagja részt vehet a szórakozásban és az agytornában.

A játék ideális 3 éves kor felett, és kb. 10-15 percig tart egy játék, így a gyerekek rövid figyelmetartó képességét is fejleszti. A játéktábla újrahasznosított anyagokból készült, így nem csak a fejlesztő hatása miatt érdemes beszerezni, hanem a környezettudatosság miatt is.

A Brainbox - Bogyó és Babóca társasjáték 2017-ben elnyerte az Ország Játéka díjat a társasjátékok kicsiknek kategóriában. Ez bizonyítja, hogy a játék valóban hatékonyan fejleszti a gyerekek agyát és szórakoztató is egyben.

Ha szeretnéd, hogy gyermeked játékosan fejlődjön és még közben szórakozzon is, akkor a Brainbox - Bogyó és Babóca társasjáték a legjobb választás. Ne habozz, szerezd be még ma!

Adatok

Gyártó
TheGreenBoardGame
EAN
5025822936042
Cikkszám
59489

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!