TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Scrabble Original társasjáték - Mattel

4,8 (4 vélemény)
Scrabble Original társasjáték - Mattel
Scrabble Original társasjáték - Mattel
Scrabble Original társasjáték - Mattel
Scrabble Original társasjáték - Mattel

Scrabble Original társasjáték - Mattel

4,8 (4 vélemény)
Szórakoztató, egyszerű ámbár nagyon izgalmas a Scrabble játék az egész család számára. A kihúzott betűkből a legtöbb értelmes szó kirakása a cél. Ki lesz a legügyesebb? Előre a győzelem felé! Tartozékok: játéktábla, 4 betűtartó, 100 betűzseton, zsetontartó zsák, leírás Az egyedülálló szókirakó játék, a Scrabble új külsővel, de régi belsővel! Összeköti a betűket, és összehozza az embereket! A világszerte népszerű játék lényege, hogy egymáshoz kapcsolódó szavakat alkossunk. A játék hevében a barátokat és családtagokat összekötő szálak is szorosabbá válnak. A korábban kirakott szavak mellé illesztett betűkkel rakhatunk ki új szavakat, a jutalommezőkre helyezett betűkért jutalompont jár! A játékot az a Scrabble játékos nyeri, aki a legtöbb pontot eléri.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
10 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
60 – 120 perc
Nyelv :
Magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (112)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

17 700 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Scrabble Original társasjáték az egész család számára kellemes kikapcsolódást nyújt, és egy nagyszerű módja annak, hogy izgalmas és érdekes időt töltsön a barátaival vagy családjával. Azoknak, akik szeretik a nyelvet és a szavakat, ez a játék garantáltan tetszeni fog. A játékot 2-4 fő játszhatja, de ha többen is szeretnének játszani, akkor sem lesz gond, mert gyakorlatilag nincs korlát a játékosok számára.

A Scrabble Original játék ideális azoknak, akik szeretnek a nyelvvel foglalkozni, és a szavakat alkotni. A játékosoknak lehetősége van új szavakat alkotni, és a meglévő szavakat kiegészíteni, miközben versengenek a pontokért. A táblán jelen lévő bónuszmezők nagyszerű lehetőséget nyújtanak arra, hogy még nagyobb pontszámot érjünk el, és a játék még izgalmasabbá váljon.

A Scrabble Original játék ajánlott 10 éves kortól, és a játékidő kb. 60 perc. A játékot számos díjra jelölték és elnyerte, így biztosak lehetünk benne, hogy egy kiváló minőségű játékkal van dolgunk.

Ha szereted a nyelvet és a szavakat, és szeretnél egy izgalmas és szórakoztató játékot játszani a barátaiddal vagy családoddal, akkor a Scrabble Original társasjáték a tökéletes választás számodra. Ráadásul, ha most megrendeled, akkor a játékkal egy részletes játékleírás is jár, amely segít abban, hogy könnyen és gördülékenyen játszhass a játékkal. Ne habozz, és szerezd be még ma a Scrabble Original társasjátékot, és garantáltan fantasztikus időtöltést nyújt majd számodra és a társaságodnak!

Adatok

Kiknek ajánljuk?
Lányoknak és fiúknak
Gyártó
Mattel
EAN
746775260958
Cikkszám
62033

Bemutató videó

Vélemények

Átlagos értékelés:
4,8
(4 vélemény)
Egyed Györgyné .
2021.12.29
Mi is sokat játszunk ,kérdésem , a szavakat meddig lehet ragozni , asztaljaitok asztaljaitokat stb, pl ra re rá vagy hasonló ragok mehetnek e . gyí gyá uh stb. KÖSZIKE
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Játszott vele a család, meg vagyunk elégedve vele. Néha elakadunk, nem tudunk több helyet találni, vagy tele vagyunk csak mássalhangzóval v. csak magánhangzóval, de akkor lehet cserélni.
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Gyors, megbízható nem tapasztaltam
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
.