TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Első Állatok - Brainbox társasjáték

Első Állatok - Brainbox társasjáték

Első Állatok - Brainbox társasjáték

A Brainbox Első Állatok játék segít megtenni az óvodás korú gyerekeknek a tanulás első lépéseit. Óvodás kortól egyaránt játékos tanulás. Ismerd meg a Brainbox játékokat. Játsszunk együtt, tanuljunk együtt! 

Látványos, csodás, kis kedves, aranyos, színes fejlesztőjáték a gyermekek számára.

Garantált a gyermeke sikerélménye, fejlődése és a játék iránti szeretete! 


Bővebben
Ajánlott korosztály :
3 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 6 játékos részére
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (7)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

3 760 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Brainbox Első Állatok játékot 1-4 fő játszhatja, ami kiváló lehetőséget nyújt a szülő-gyermek játékra. Ajánlott életkor 3 éves kortól. A játék 10 perces játékmenetet kínál, így rövid idő alatt is élvezhető a játék.

A játék célja, hogy a gyerekek a látott képeket és információkat megőrizzék az agyukban és aztán visszaemlékezzenek rájuk. Ezen kívül a játék segíti a szókincs fejlődését és a figyelem koncentrálását.

A Brainbox játékok számos díjat nyertek, köztük a Toy Talk Awards, a Good Toy Guide és a Playmatters Awards. A Brainbox Első Állatok játék is elnyerte a Good Toy Guide díját, így biztosak lehetünk abban, hogy minőségi és fejlesztő játékról van szó.

Ha szeretnéd, hogy gyermekedet könnyedén hozzásegítsd az állatok világához és a tanulás első lépéseihez, akkor a Brainbox Első Állatok játék a tökéletes választás. A játék lényege, hogy a gyerekek játszva tanuljanak és fejlődjenek. A látványos és színes kártyák aranyos állatokkal vannak tele, amelyek biztosan elvarázsolják a kicsiket. A Brainbox Első Állatok játék nem csak szórakoztató, de hasznos játékélményt is nyújt. A játék segítségével a gyermekek jobban megismerhetik az állatokat és megtanulhatják azok nevét és jellemzőit.

A Brainbox Első Állatok játékot bátran ajánljuk minden szülőnek, akik szeretnének minőségi, fejlesztő játékot biztosítani gyermeküknek. Ne habozz, vásárold meg a Brainbox Első Állatok játékot, hogy gyermekedet könnyedén rávezesd a tanulás és a játék örömére!

Adatok

Gyártó
TheGreenBoardGame
EAN
5025822936738
Cikkszám
59436

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!