TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Boldogító erősségek kártya

4,5 (2 vélemény)
Boldogító erősségek kártya
Boldogító erősségek kártya
Boldogító erősségek kártya
Boldogító erősségek kártya
Boldogító erősségek kártya
Boldogító erősségek kártya
Boldogító erősségek kártya
Boldogító erősségek kártya

Boldogító erősségek kártya

4,5 (2 vélemény)
A boldogító erősségek kártyával segítheted gyermekedet, hogy bátrabb, kitartóbb, harmonikus, boldog, életvidám gyermek legyen - a játék eszközeivel.
43 személyiségfejlesztő kártya és 23 fejlesztő játék segít a gyerekeknek erősségeik megismeréséhez és kibontakoztatásához, hogy kiegyensúlyozottabban, elégedettebben és gondtalanul éljenek. Az egyre növekvő társadalmi elvárások miatt egyre több kisgyerek szorong már egészen fiatal korban. Az őket érő negatív élmények pedig az önbecsülésükben és az önbizalmukban is éreztetik hatásukat. Emiatt a gyerek bátortalanok, türelmetlenek és távolságtartóak lehetnek. Szerencsére szülőként, nevelőként vagy pedagógusként lehetőséged van rá, hogy odafigyeléssel és az erősségeik révén megélt pozitív érzésekkel mindezt kompenzáld. A türelem, a nyitottság, a kíváncsiság, a kitartás, a humor, a szenvedély, a gyakorlatiasság, a célorientáltság, a megbízhatóság vagy az optimizmus mind olyan emberi tulajdonságok, amelyeket a gyerekeknek kívánunk. A Boldogító erősségek kártyajáték pedig segít a meglévő gyökereket valódi erősségekké alakítani.

A játék tartalma:

43 kártya
23 játéklehetőséget tartalmazó könyvecske

Bővebben
Ajánlott korosztály :
4 éves kortól
Játékosok száma :
3 – 4 játékos részére
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (105)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 490 Ft

Részletek

A Boldogító erősségek kártyával akár 2-6 gyermek is játszhat együtt, így nem csak otthon, de az iskolában, óvodában vagy baráti társaságban is remek kikapcsolódást nyújt. Ajánlott életkor 6-12 év közötti gyerekeknek, de természetesen idősebbek is szívesen játszanak vele. A játékidő pedig változó lehet, attól függően, hogy melyik játékot választjátok, de általában 20-30 percet vesz igénybe egy parti.

A Boldogító erősségek kártya több díjat is elnyert, köztük az Év Gyermekjátéka Díjat, így biztos lehetsz benne, hogy egy minőségi és hatékony játékkal bővíted gyermekeid, tanítványaid vagy barátaid élményvilágát.

Vedd meg most a Boldogító erősségek kártyáját és segítsd gyermekedet abban, hogy boldog, elégedett és kiegyensúlyozott legyen! A játék segít a gyerekeknek megismerni az erősségeiket és azokat valódi erősségekké alakítani. Ezzel támogatod őket abban, hogy bátrabbak, kitartóbbak, harmonikusabbak és boldogabbak legyenek az élet minden területén. Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, vásárold meg most a Boldogító erősségek kártyáját!

Adatok

Gyártó
Magyartermék
EAN
5999860320043
Cikkszám
59981

Vélemények

Átlagos értékelés:
4,5
(2 vélemény)
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Ajándék.

Kiegészítő termékek