TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Játszva megismerjük - Az órát társasjáték

Játszva megismerjük - Az órát társasjáték

Játszva megismerjük - Az órát társasjáték

Hány órakor reggelizünk, mikor megyünk haza az óvodából? Ha már kezded megismerni az órát, magad is beállíthatod a mutatókat!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
4 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 4 játékos részére
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (10)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

3 080 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Játszva Megismerjük - Az Óra Társasjáték ideális választás azoknak a szülőknek, akik szeretnék játékos formában megtanítani gyermeküknek az óra használatát. A játéknak köszönhetően a gyerekek könnyedén megismerhetik az óra mutatóit és az idő fogalmát. A játék akár egyedül, akár többen is játszható, így egyaránt alkalmas az otthoni és az iskolai használatra.

Az óraszámlapok és a hozzájuk tartozó képek színesek és vidámak, így a gyerekek számára élvezetes és érdekes az órát tanulni. A játékban található gyakorló óra lehetővé teszi, hogy a gyerekek maguk is beállítsák az időt, így a tanulás még interaktívabbá válik. A játék segíti a gyerekek szókincsének bővítését és a beszédkészségük fejlesztését is.

A Játszva Megismerjük - Az Óra Társasjátékhoz 8 darab óraszámlap és 8 darab képkártya tartozik, valamint egy gyakorló óra is. Az ajánlott életkor 6 évestől, így az alsó tagozatos iskolások számára kiváló választás. A játék időtartama változó, attól függően, hogy mennyi időt szánunk rá, de általában 20-30 percet vesz igénybe.

A Játszva Megismerjük - Az Óra Társasjáték már elnyert néhány díjat is, köztük a "Legjobb Oktatójáték" és a "Legjobb Gyerekjáték" díjat is, így biztosak lehetünk benne, hogy egy minőségi és jól megtervezett játékot választunk.

Ha szeretnéd, hogy gyermeked könnyedén megtanulja az óra használatát, és közben még szórakoztatóan is töltsétek az időt, akkor a Játszva Megismerjük - Az Óra Társasjáték a tökéletes választás számodra!

Adatok

Kiknek ajánljuk?
Lányoknak és fiúknak
Gyártó
Keller&Mayer
EAN
5997925712161
Cikkszám
62020

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!