TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Brainbox - Környezetismeret kicsiknek társasjáték

5 (3 vélemény)
Brainbox - Környezetismeret kicsiknek társasjáték

Brainbox - Környezetismeret kicsiknek társasjáték

5 (3 vélemény)
A Brainbox- Környezetismeret társasjáték szuper eszköze a figyelem, a memória és a tanulási készségek fejlesztésének, már 5 éves kortól ajánlott! Játékosként az a feladatod, hogy húzz egy kártyát, jegyezd meg a rajta lévő képet és válaszolj a kérdésre! Vidd magaddal ezt a minőségi kivitelezésű játékot ebben a praktikus dobozban! Ismerd meg ovisként, sulisként a környezeti világunkat játékos formában! A húzott kártyák megfigyelésére csak 10 másodpercet kaptok, majd dobnotok kell a kockával, hogy megtudjátok, melyik kérdésre kell válaszolnotok! Ha jól válaszoltok, megtarthatjátok a kártyát, hogy a végén tiétek lehessen a győzelem! Fejlesszétek a megfigyelőképességeteket, a számolási készségeteket, a koncentrációtokat és eddzétek a memóriátokat ezzel a remek játékkal!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
5 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 6 játékos részére
Játékidő :
5 – 15 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (16)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

6 590 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A BrainBox - Környezetismeret kicsiknek társasjáték egy izgalmas és érdekes játék, amely segít a kisiskolásoknak a tanulásban és a fejlődésben. A játék segít megismerni élőhelyünk környezetét, növényeket, rovarokat és cselekvéseket. A játék 56 gyönyörűen illusztrált képen mutatja be az élővilágot, amelyekhez különböző feladatok tartoznak.

A játékban egy homokóra és egy dobókocka is van, amelyek segítségével a játékosok eldönthetik, hogy melyik feladatot kell megoldaniuk. 10 másodperc áll rendelkezésre, hogy megjegyezzék a kártyán szereplő információkat, majd a játékosok válaszolnak a kérdésekre.

A BrainBox - Környezetismeret kicsiknek társasjátékkal a gyerekek szórakoztató módon fejleszthetik a memóriájukat, a megfigyelő képességüket és a tanulási készségeiket. A játék egy vagy akár több játékos részére is ideális, így egész család élvezheti a játékot.

Az elnyert díjak között szerepel az Oppenheim Toy Portfolio Platinum Award és a Creative Child Magazine Preferred Choice Award. Ezek a jutalmak elismerik a BrainBox - Környezetismeret kicsiknek társasjáték kitűnő minőségét és az oktatási értékét.

Ha szeretnél egy olyan társasjátékot, amely segít a gyerekeknek a tanulásban, miközben szórakoztatja az egész családot, akkor a BrainBox - Környezetismeret kicsiknek társasjáték a tökéletes választás számodra! Rendeld meg most és élvezd a játékot otthon, az iskolában vagy bárhol máshol!

Adatok

Gyártó
TheGreenBoardGame
EAN
5025822936400
Cikkszám
59310

Vélemények

Átlagos értékelés:
5
(3 vélemény)
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Jò mint a termèkcsalàd többi tagja.
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Elégedett vagyok! Azt kaptam amit vártam!
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Nagyon-nagyon szeretjük!