TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Brainbox - A világ országai társasjáték

Brainbox - A világ országai társasjáték

Brainbox - A világ országai társasjáték

Figyelj, memorizálj, gondolkozz. Óvodás és kisiskolás kortól egyaránt játékos tanulás. Ismerd meg a Brainbox játékokat. Játsszunk együtt, tanuljunk együtt!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 8 játékos részére
Játékidő :
5 – 15 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (21)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

6 590 Ft

Részletek

A BrainBox - A világ országai társasjáték kiváló választás minden korosztály számára, akik szeretnék fejleszteni a memóriájukat és izgalmas és érdekes információkat tanulni a világ országairól. A játék egyedül vagy akár több játékos részvételével is játszható, így ideális családi vagy baráti összejövetelekhez is.

A játékidő rövid és pörgős, így garantáltan nem fog unalmassá válni a játék. Az egyszerű szabályoknak köszönhetően pedig könnyen elsajátítható és azonnal játszható.

A BrainBox - A világ országai társasjáték számos díjat nyert már, többek között a "ToyTalk Awards 2020 Best Travel Game" díjat is elnyerte. Ennek köszönhetően a játék nem csak szórakoztató és izgalmas, hanem minőségi és elismert társasjáték is.

Vedd meg most a BrainBox - A világ országai társasjátékot, és garantáltan élvezetes és tanulságos időtöltést fogsz eltölteni a családoddal vagy barátaiddal. Fejleszd a memóriádat és ismerd meg a világ országait egy kreatív és szórakoztató módon!

Adatok

Gyártó
TheGreenBoardGame
EAN
5025822936011
Cikkszám
59313

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!