TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Játszva megismerjük - Az évszakokat társasjáték

Játszva megismerjük - Az évszakokat társasjáték

Játszva megismerjük - Az évszakokat társasjáték

A társasjáték célja bemutatni, hogyan változik környezetünk az évszakok váltakozásával. A különböző évszakokra jellemző tevékenységek, illetve a természet, a növények, az állatvilág jellemző képeit kell a játékosnak a megfelelő játéklapba illesztenie. Társasjátékként, vagy különböző nehézségi fokon egyszerű kirakós játékként is játszható. A játék felépítéséből adódóan segíti a geometriai formák egyeztetését is.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
3 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (6)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

3 280 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Játszva megismerjük - Az évszakokat társasjáték egy kiváló választás azoknak, akik szeretnék megismerni az évszakokat, és közben szórakozni. A játékot akár egyedül, akár több emberrel is játszhatod, és a játékidő is rugalmas, így igazán könnyen beilleszthető a mindennapokba. A játékot 4 éves kortól ajánljuk, így szinte az egész család élvezheti a játékot.

A játék felépítése nagyon egyszerű, hiszen csak ki kell választani egy évszakot, majd a hozzá tartozó játéktáblát helyezni az asztalra. Ezután a játékosoknak meg kell próbálniuk a játéklapokat úgy illeszteni a táblába, hogy azok a megfelelő évszakhoz tartozzanak. A játéktárlapokon pedig különböző növények, állatok és tevékenységek képei találhatóak, amelyek az adott évszakra jellemzőek.

A játék során nemcsak az évszakokat ismerhetjük meg, hanem fejleszthetjük a geometriai formákkal való egyeztetést is. A játékhoz tartozó kockával pedig még izgalmasabbá tehetjük a játékot, hiszen az adott szám alapján kell kivenni egy képet a dobozból, és azt illeszteni a megfelelő helyre.

A Játszva megismerjük - Az évszakokat társasjáték több díjat is elnyert az évek során, ami azt jelzi, hogy nemcsak szórakoztató és tanulságos, hanem nagyon népszerű is a játékosok körében. Ha szeretnéd megismerni az évszakokat, és közben élvezni a játékot, akkor a Játszva megismerjük - Az évszakokat társasjáték biztosan a kedvenced lesz. Vásárold meg most, és kezdjétek el játszani akár azonnal!

Adatok

Kiknek ajánljuk?
Lányoknak és fiúknak
Gyártó
Keller&Mayer
EAN
5997925712123
Cikkszám
62008

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!