TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!Logico Primo keret

Logico Primo keret

Logico Primo keret

A Logico Primo keret egy szuper választás a játékos fejlesztéshez! A 6 színes korongal ellátott keret a feladatkártyákkal együtt használható! A keret igazán könnyen fejleszthető, fejleszti a vizuális észlelést és a szem- kézkoordinációt, a korongok tologatásával egyszerűen bejelölhető a helyes megoldás! A kartonlapokra így nem kell írni, bármikor újra felhasználhatod őket!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
3 éves kortól
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (25)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 980 Ft

Részletek

Logico Primo keret


Hogy gyermekünk számára az iskola egy izgalmas kaland legyen, fontos, hogy kialakuljon benne a tanuláshoz való jó hozzáállás. A Logico PRIMO 3-6 éves gyerekeknek készül, segít nekik az iskolában szükséges alapkészségek elsajátításában. A játékhoz nincs szükség másra, csak egy Logico PRIMO táblára és néhány feladatlapra. A feladatok megoldása közben nem csak a logika, a koncentrációskészség fejlődik, de a színes korongokat húzogatva a finommotorika és a kézügyesség is. A Logico PRIMO-val a tanulás szórakoztató és sikerélményekben gazdag lesz!

Adatok

Gyártó
LOGICOPRIMO
EAN
5999883288238
Cikkszám
53198

Bemutató videó

Videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek