TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Ugears mini Repülő modellek - mechanikus modell

Ugears mini Repülő modellek  - mechanikus modell
Ugears mini Repülő modellek  - mechanikus modell
Ugears mini Repülő modellek  - mechanikus modell
Ugears mini Repülő modellek  - mechanikus modell
Ugears mini Repülő modellek  - mechanikus modell
Ugears mini Repülő modellek  - mechanikus modell
-20%

Ugears mini Repülő modellek - mechanikus modell

Szereld össze és próbáld ki Te is a Ugears mini Repülő modelleket! Merülj el a modellezés világában, és alkoss különböző típusú repülőgépeket ragasztó vagy csavarok nélkül!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Puzzle darabszám :
3D puzzle
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (9)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

Akcióból hátralévő idő (csak a készlet erejéig!):
3 030 Ft
2 424 Ft
Kezdete: 2024.04.08   Vége: 2024.04.29

Részletek

Az Ugears mini Repülő modellek szettje a repülés és modellezés szerelmeseinek kiváló választás, hiszen lehetővé teszi, hogy saját repülőgépet építs csavarok vagy ragasztó nélkül. A termék kisebb mérete lehetővé teszi, hogy bárhová magaddal vigyed, és akár az utazás alatt is összerakd. A termék tervezése és kivitelezése kifinomult és tartós, így az elkészült repülőmodellek sokáig díszíthetik a dolgozó- vagy gyerekszobádat.

Az összeszerelés izgalmas és fejlesztő játék egyben, amely fejleszti a logikus gondolkodást, a finommotorikát, a kézügyességet és a szem-kéz koordinációt. Az Ugears mini Repülő modellek segítségével megértheted a mechanika alapjait, és érzékelésed is fejlődik a fával való munka során. Az összeszerelési útmutató segítségével egyszerűen és könnyen összeillesztheted az alkatrészeket, és élvezheted a sikert, amikor az elkészült repülőgép felrepül a magasba.

Az Ugears mini Repülő modellek szettje 13-19 darabból áll, és kb. 1 óra az összeszerelési idő. A termék mérete 7,5x1,6 cm, így könnyen elfér bárhol a szobában, és bármikor előveheted, ha kedved támad az összeszereléshez. A termék elnyerte a legjobb társasjáték kategóriában járó díjat, így biztos lehetsz abban, hogy minőségi és szórakoztató játékra számíthatsz.

Ha szereted a modellezést és a kreatív elfoglaltságokat, akkor az Ugears mini Repülő modellek szettje biztosan elnyeri majd tetszésedet. Vedd meg magadnak, vagy ajándékozd szeretteidnek, és élvezd az összeszerelés izgalmait és az elkészült repülőmodellek díszítő erejét!

Adatok

Gyártó
Ugears
EAN
4820184120624
Cikkszám
55232

Bemutató videó

Videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek