TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Gepetto's Workshop - Hidroplán - 3D fapuzzle

Gepetto's Workshop - Hidroplán - 3D fapuzzle

Gepetto's Workshop - Hidroplán - 3D fapuzzle

A Gepetto's Workshop 3d puzzle készleteiben található faelemekből kell összeállítani kedvenc figurádat. Kifestésében, díszítésben csak a képzelet szabhat határt. Fejleszti a finommotorikát, kitartást figyelmet.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Puzzle darabszám :
3D puzzle
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (27)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

1 240 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Gepetto's Workshop Hidroplán 3D puzzle egy izgalmas és kreatív játék, amely megmozgatja a gyerekek képzelőerejét és finommotorikus készségeit. A készlet tartalmazza az összes faelemet, amelyekből a hidroplán összeállítható, és a játék során nincs szükség ragasztóra vagy más eszközökre.

A játékhoz nincs korhatár megkötés, így bármelyik korosztály számára ajánlott, aki szereti a kreatív játékokat és a 3D puzzle-kat. A játékidő függ a gyerek készségeitől és a hidroplán összeállításának nehézségétől, de általában 30-60 percet vesz igénybe.

A Gepetto's Workshop Hidroplán készlete számos díjat nyert már el, köszönhetően a játék innovatív és szórakoztató jellegének. Ez a játék nem csak szórakoztató, hanem fejleszti a gyerekek képzelőerejét és kreativitását is, miközben javítja finommotorikus készségeiket és kitartásukat.

Ha szeretnél valami különlegeset ajándékozni gyermekednek vagy unokádnak, akkor ne habozz, válaszd a Gepetto's Workshop Hidroplán 3D puzzle-t. A játék garantáltan szórakoztató és fejlesztő élményt nyújt, és a gyerekek rajongani fognak érte. Rendeld meg még ma, és tapasztald meg, hogy milyen érzés elkészíteni saját 3D hidroplánodat!

Adatok

Gyártó
Eureka
EAN
5425004731463
Cikkszám
58427

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek