TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Gepetto's Workshop - Harci repülőgép- 3D fapuzzle

Gepetto's Workshop - Harci repülőgép- 3D fapuzzle

Gepetto's Workshop - Harci repülőgép- 3D fapuzzle

A Gepetto's Workshop 3d puzzle készleteiben található faelemekből kell összeállítani kedvenc figurádat. Kifestésében, díszítésben csak a képzelet szabhat határt. Fejleszti a finommotorikát, kitartást figyelmet.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Puzzle darabszám :
3D puzzle
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (39)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

1 240 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Gepetto's Workshop Harci repülőgép készlete remek szórakozást nyújt minden korosztálynak. A puzzle egyedi 3D-s formája és a faelemek összepasszolása kihívást jelent, így fejleszti a finommotorikát, a kreativitást és a kitartást is. A készletben található elemek segítségével bárki egyszerűen összeállíthatja saját 3D-s repülőgépét.

A Gepetto Workshop készletei nagyszerű ajándék lehetnek bármilyen alkalomra, akár gyerekeknek, akár felnőtteknek. A készletben található faelemek nagy előnye, hogy a figurák bármilyen színűre és mintára feshetőek, így a képzelet szabhat csak határt. A készletekben található állatok és járművek között számos lehetőség közül választhatsz, így mindig megtalálhatod a kedvencedet.

A Gepetto's Workshop Harci repülőgép készlete 2 db falapot tartalmaz, melyek elemeiből könnyedén összeállítható a repülőgép. A készletben nincs szükség ragasztóra, így az összeállítása egyszerű és gyors. A játékidő függ az egyén ügyességétől és a kiválasztott nehézségi szinttől, de általában 30-45 percet vesz igénybe egy darab összerakása.

A készlet elnyerte a "Legjobb Puzzle Játék" díjat, amely a minőség és a kreativitás elismerése. A Gepetto Workshop készletei minőségi anyagokból készülnek, így biztosítva van a hosszú élettartam és a szórakozás.

Tedd próbára a kézügyességedet és a képzeletedet a Gepetto's Workshop Harci repülőgép készletével! Ajándékozd meg szeretteidet egy kreatív játékkal, amelyet bármikor elővehettek, hogy együtt összerakjátok a kedvenc 3D-s járműveteket.

Adatok

Gyártó
Eureka
EAN
5425004731487
Cikkszám
58414

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek