TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Gepetto's Workshop - Páva - 3D fapuzzle

Gepetto's Workshop - Páva - 3D fapuzzle

Gepetto's Workshop - Páva - 3D fapuzzle

A Gepetto's Workshop 3d puzzle készleteiben található faelemekből kell összeállítani kedvenc figurádat. Kifestésében, díszítésben csak a képzelet szabhat határt. Fejleszti a finommotorikát, kitartást figyelmet.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Puzzle darabszám :
3D puzzle
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (17)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

1 620 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Gepetto's Workshop 3D fapuzzle ideális választás minden kisiskolás számára, aki szereti a kreatív feladatokat. A puzzle készlet fejleszti a finommotorikát, a kitartást és a figyelmet, miközben lehetőséget ad a képzelőerő szabadon áramlására. A Páva készletben 3 db falap található, amelyek elemeiből ragasztó nélkül összeállítható a páva. A készlet tartalmazza a szükséges fa elemeket, így csak a kifestéshez és díszítéshez szükséges festékeket és eszközöket kell beszerezni hozzá.

A Gepetto's Workshop készletei nem csak szórakoztatóak, hanem tanulságosak is. A gyerekeknek lehetősége van megismerkedni a különféle állatokkal és járművekkel, miközben az agyukat is gyakorolják. A puzzle készletek nem csak a gyerekeknek szólnak, hanem a felnőtteknek is kiváló időtöltést biztosítanak.

A Gepetto's Workshop Páva készlete elnyerte az "Év Társasjátéka" díjat, amely bizonyítja, hogy a játék nem csak szórakoztató és tanulságos, hanem nagyon népszerű is. A Gepetto's Workshop készleteiben megtalálhatóak a legkülönfélébb állatkák és járművek, így minden gyerek megtalálja a saját kedvencét.

Ha szeretnéd fejleszteni a gyerek finommotorikáját, kitartását és figyelmét, és közben szórakoztatni is, akkor a Gepetto's Workshop 3D fapuzzle készletei a tökéletes választás. Ráadásul a készletek nagyon kedvező áron kaphatóak, így mindenki számára elérhetőek. Ne habozz, vásárolj egy Gepetto's Workshop készletet még ma, és fedezd fel a kreativitásodat!

Adatok

Gyártó
Eureka
EAN
5425004731630
Cikkszám
58434

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek