TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Gepetto's Workshop - Egér - 3D fapuzzle

Gepetto's Workshop - Egér - 3D fapuzzle

Gepetto's Workshop - Egér - 3D fapuzzle

A Gepetto's Workshop 3d puzzle készleteiben található faelemekből kell összeállítani kedvenc figurádat. Kifestésében, díszítésben csak a képzelet szabhat határt. Fejleszti a finommotorikát, kitartást figyelmet.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Puzzle darabszám :
3D puzzle
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (12)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

950 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Gepetto's Workshop Egér készlete ideális szórakozást biztosít gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. A 3D-s fa puzzle összerakásával nemcsak szórakozhatsz, de fejlesztheted finommotorikádat, kitartásodat és figyelmedet is. A készlet tartalmazza az összes szükséges faelemet, amelyekből könnyedén összeállíthatod kedvenc kisegeredet.

A Gepetto's Workshop Egér készlet 2 db falapot tartalmaz, amelyek elemeiből ragasztó nélkül összeállíthatod az egért. A készlet nem tartalmazza a kifestéshez szükséges festékeket és eszközöket, így teljesen szabadon alkothatsz. A készlet kiválóan alkalmas a gyermekek számára is, hiszen segíti a kézügyesség és a kreativitás fejlesztését. Ajánlott 6 éves kortól, hiszen a kisebbeknek lehetnek nehézségei az összeszereléssel.

A Gepetto Workshop készletei között számos különféle állat és jármű található, így mindenki megtalálhatja a kedvenc figuráját. Az egér mellett például választhatsz mókust, pingvint, dinoszauruszokat, hidroplánt vagy robogót is. A készletek ötvözik a kreativitást és a kihívást, így garantáltan nem fogsz unatkozni velük.

A Gepetto Workshop készletek számos elismerést kapott, hiszen a minőség és a design is kiváló. A Gepetto's Workshop Egér készlet remek ajándék lehet bármely alkalomra, hiszen egyedi és szórakoztató ajándék ötlet. Ha szeretnéd fejleszteni a kézügyességedet és a kreativitásodat, akkor ne habozz, vásárold meg a Gepetto's Workshop Egér készletét még ma!

Adatok

Gyártó
Eureka
EAN
5425004731432
Cikkszám
58430

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek