TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Gepetto's Workshop - Repülőgép - 3D fapuzzle

Gepetto's Workshop - Repülőgép - 3D fapuzzle

Gepetto's Workshop - Repülőgép - 3D fapuzzle

A Gepetto's Workshop 3d puzzle készleteiben található faelemekből kell összeállítani kedvenc figurádat. Kifestésében, díszítésben csak a képzelet szabhat határt. Fejleszti a finommotorikát, kitartást figyelmet.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Puzzle darabszám :
3D puzzle
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (43)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

1 240 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Gepetto's Workshop Repülőgép 3D fapuzzle remek szórakozást nyújt a kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt. A készlet összeállítása során fejleszthető a finommotorika, a figyelem és a kitartás. A repülőgép kifestése és díszítése pedig csak a képzelet szabhat határt, így garantáltan egyedi darabot készíthetünk.

A készlet 2 db falapot tartalmaz, melyek elemeiből könnyedén össze lehet állítani a repülőgépet ragasztó nélkül. A faelemek prémium minőségűek, így hosszú távon is használhatóak.

A Gepetto Workshop készletei között megtalálhatóak a legkülönfélébb állatkák és járművek, így mindenki megtalálhatja a kedvencét. A készlet nem tartalmazza a kifestéshez szükséges festékeket és eszközöket, így a saját ízlésünknek megfelelően alakíthatjuk ki az elkészült repülőgépünket.

A játék ideális választás lehet gyerekeknek, de felnőttek számára is remek kikapcsolódást jelenthet. A játékhoz ajánlott életkor 6 éves kortól, és az elkészítése kb. 1-2 órát vesz igénybe.

A Gepetto's Workshop Repülőgép többszörösen elnyerte már a szakértők elismerését, így nyugodt szívvel ajánljuk mindenki számára. Ha szeretnél egyedi és minőségi játékot vásárolni, akkor a Gepetto Workshop készletei között érdemes szétnézni. Szerezd be most, és garantáltan nem fogod megbánni!

Adatok

Gyártó
Eureka
EAN
5425004731470
Cikkszám
58426

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek