TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Gepetto's Workshop - Víziló - 3D fapuzzle

Gepetto's Workshop - Víziló - 3D fapuzzle

Gepetto's Workshop - Víziló - 3D fapuzzle

A Gepetto's Workshop készleteiben található faelemekből kell összeállítani kedvenc figurádat. Kifestésében, díszítésben csak a képzelet szabhat határt.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Puzzle darabszám :
3D puzzle
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (19)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

2 200 Ft

Részletek

A Víziló készletben pedig egy aranyos, mosolygós víziló várja, hogy összeállítsd és színezd ki. A Gepetto's Workshop készletek nem csak szórakoztatóak, de a kézügyességet is fejlesztik, és lehetőséget adnak a kreativitás szabad kibontakoztatására.

A játék ideális 5 éves kortól kezdve, de akár felnőtteknek is remek szórakozást nyújthat. Egy készletből akár többen is játszhatnak, így a baráti összejövetelek, családi programok elengedhetetlen kelléke lehet. A játékidő attól függ, hogy milyen ügyesen állítod össze a figurát, és mennyi időt szánsz a díszítésre.

A Gepetto's Workshop készletek többszörös díjnyertesek, és nem véletlenül. A minőségi faelemekből készült puzzle-k igényes kivitelezése és a változatos témaválasztás garantálja, hogy ne csak a gyerekek, de a felnőttek számára is szórakoztató kihívást jelentsenek.

Ha szeretnéd fejleszteni a kézügyességedet, és egy kreatív, szórakoztató elfoglaltságra vágysz, akkor a Gepetto's Workshop készletek a tökéletes választás számodra. Tedd próbára a képzelőerődet, és alkoss egyedülálló, saját kezűleg készült figurákat. Válaszd a Víziló készletet, és engedd szabadon a fantáziádat!

Adatok

Gyártó
Eureka
EAN
5425004731753
Cikkszám
58392

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek