TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Gepetto's Workshop - Tyrannosaurus - 3D fapuzzle

Gepetto's Workshop - Tyrannosaurus - 3D fapuzzle

Gepetto's Workshop - Tyrannosaurus - 3D fapuzzle

A Gepetto's Workshop 3d puzzle készleteiben található faelemekből kell összeállítani kedvenc figurádat. Kifestésében, díszítésben csak a képzelet szabhat határt. Fejleszti a finommotorikát, kitartást figyelmet.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Puzzle darabszám :
3D puzzle
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (41)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

1 240 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Gepetto's Workshop Tyrannosaurus 3D fapuzzle készlete kiváló választás azoknak, akik szeretik a kreatív tevékenységeket és a dinoszauruszokat. A készletben található faelemek segítségével könnyen összeállíthatod saját 3D-s T-Rexedet, majd kedved szerint díszítheted és kifestheted azt. Ezáltal nem csak a finommotorikád és a figyelmed fejlődik, hanem szabadon kiélheted a képzeletedet is.

A készlet két falapot tartalmaz, ami lehetővé teszi, hogy ragasztó nélkül összeállítsd a dinoszauruszt. A készlet nem tartalmazza a kifestéshez szükséges festékeket és eszközöket, így saját ízlésed szerint választhatod ki a megfelelő színeket és ecseteket. A Gepetto's Workshop készletei számos más állatkáttal és járművel is elérhetőek, így mindig van új kihívás és lehetőség a kreativitásod kibontakoztatására.

A Gepetto's Workshop Tyrannosaurus készlete kiváló ajándék lehet bármilyen alkalomra, hiszen nem csak szórakoztató és szórakoztató, de tanulságos is. A játék ideális 6 éves kor felettieknek, és akár több gyerek együtt is játszhat vele. A játékidő függ a gyerek korától és a kreativitásától, de általában 1-2 óra alatt elkészül az 3D-s dinoszaurusz.

Szerezd be Te is a Gepetto's Workshop Tyrannosaurus készletét, és fedezd fel a kreativitásod végtelen lehetőségeit! Játszva tanulhatsz, fejlesztheted a kézügyességedet és a figyelmedet, és közben még egy fantasztikus társasjátékban is részt vehetsz. Vedd meg most, és élvezd a játék örömét a saját 3D-s dinoszauruszoddal!

Adatok

Gyártó
Eureka
EAN
5425004731500
Cikkszám
58424

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek