TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Széf - mechanikus modell - Ugears

Széf - mechanikus modell - Ugears
Széf - mechanikus modell - Ugears
Széf - mechanikus modell - Ugears
Széf - mechanikus modell - Ugears
Széf - mechanikus modell - Ugears
Széf - mechanikus modell - Ugears

Széf - mechanikus modell - Ugears

A UGEARS Széf igényes és biztonságos módja a pénzed vagy ékszereid tárolásának - akár az elrejteni szándékozott csokidnak! Az összeszerelése nem nehéz, de kihívás a sok apró alkatrész miatt, továbbá a kombináció beállítása is egyszerű. Szuper ajándék, játék és dekorelem bármilyen korosztálynak! Szereld össze és használd!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
14 éves kortól
Puzzle darabszám :
3D puzzle
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (24)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

23 930 Ft
Nincs raktáron

Részletek

Az UGEARS Széf egy lenyűgöző mechanikus modell, amely nem csak szórakoztatást, de praktikusságot is kínál. A széf nem csak biztonságos helyet adhat pénzednek, ékszereidnek, vagy csokidnak, de egyben szép és dekoratív elem a szobádban, irodádban vagy munkaállomásodon. Az összeszerelése nem nehéz, de kihívást jelent a sok apró alkatrész miatt. A különböző elemek egyszerűen illeszthetők össze, tervezésüknek köszönhetően pedig a modellek időtállóak és tartósak. Az összes modell mozgatható, így a széffel is valamilyen funkció végezhető, az ajtó pedig nyitható és zárható.

Az UGEARS Széf nem csak szórakoztat, de fejleszti a logikus gondolkodást, a finommotorikát és a kézügyességet, a szem-kéz koordinációt, és a térlátást. A különleges fa anyagnak köszönhetően az érzékelés-tapintás is fejlődik a játékkal, valamint segít a szabálykövetés elsajátításában (a megépítéshez útmutatót kell használni) és a mechanika alapjainak megértésében. Bátran ajánljuk Mindenkinek, aki szereti a modellezést, a kreatív és igényes játékokat, a kihívásokat, és a bütykölést, kézügyességet igénylő elfoglaltságokat.

Az UGEARS Széf mérete 196*185*176mm, 179 darabból áll, és az összeszerelés becsült ideje 6-7 óra. A széf kombinációjának beállítása könnyű, csak kövesd az utasításokat. Először állítsd alaphelyzetbe a szerkezetet, majd adj meg egy egyszerű 3 számjegyű kódot. Ha helyesen adtad meg a kódot, a széf ajtaja kinyílik, és élvezheted a széf biztonságos tároló funkcióját.

Az UGEARS Széf nem csak egy játék, hanem egy művészi darab, amely megtestesíti a természet egy darabkáját a szobádban. A természetes fából készült modellek natúr színükkel jól mutatnak bármilyen típusú polcon vagy asztalon. A Ugears termékek számos díjat nyertek, és garantáltan minőségi termékek, amelyek hosszú távú szórakozást és fejlesztést kínálnak. Vásárold meg az UGEARS Széf modellt, és élvezd a megépítés kihívását és az élvezetes játékélményt!

Adatok

Gyártó
Ugears
EAN
4820184120228
Cikkszám
55179

Bemutató videó

Videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek