TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Gepetto's Workshop - Versenyautó- 3D fapuzzle

Gepetto's Workshop - Versenyautó- 3D fapuzzle

Gepetto's Workshop - Versenyautó- 3D fapuzzle

A Gepetto's Workshop készleteiben található faelemekből kell összeállítani kedvenc figurádat. Kifestésében, díszítésben csak a képzelet szabhat határt.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Puzzle darabszám :
3D puzzle
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (10)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

1 240 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Gepetto's Workshop Versenyautó 3D fapuzzle készlet, egy fantasztikus játék, ami mindenki számára élvezetes és kihívást jelentő. Az összeállítás során nem csak a kézügyességet kell fejleszteni, hanem a logikát és a problémamegoldó képességet is, hiszen a készletben található faelemekből kell összeállítani a versenyautót.

A készletben található faelemek kiváló minőségűek és strapabíróak, így a játék évekig tartó használatra készült. Az összeállítás során csak a képzelet szabhat határt a kifestés és díszítés terén, így a játék minden alkalommal egyedivé és különlegessé válik.

A Gepetto's Workshop Versenyautó készletet ajánljuk minden korosztálynak, mivel a játék könnyedén megtanulható, és nagyszerű időtöltést biztosít a család vagy barátok között. A játékot akár egyedül, akár többen lehet játszani, így nem csak a kicsik, hanem a felnőttek számára is megfelelő kihívást jelent.

A játék időtartama függ az egyes játékosok képességeitől és a készlet bonyolultságától, de általában 30-60 percet vesz igénybe az összeállítás. A játék kitűnő ajándék lehet bármilyen alkalomra, és biztosan nagy örömet fog okozni a játékosoknak.

A Gepetto's Workshop készletei számos elismerést és díjat nyertek az évek során, így biztos lehetünk benne, hogy a Versenyautó 3D fapuzzle készlet is kiváló minőségű és nagyszerű játékélményt nyújt. Ha szeretnéd fejleszteni a kézügyességed és a logikai képességeidet, akkor a Gepetto's Workshop Versenyautó készlet tökéletes választás számodra. Szerezd be még ma, és élvezd az összeállítás és a játék örömét!

Adatok

Gyártó
Eureka
EAN
5425004731579
Cikkszám
58390

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek