TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Gepetto's Workshop - Mókus - 3D fapuzzle

Gepetto's Workshop - Mókus - 3D fapuzzle

Gepetto's Workshop - Mókus - 3D fapuzzle

A Gepetto's Workshop 3d puzzle készleteiben található faelemekből kell összeállítani kedvenc figurádat. Kifestésében, díszítésben csak a képzelet szabhat határt. Fejleszti a finommotorikát, kitartást figyelmet.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Puzzle darabszám :
3D puzzle
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (34)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

1 240 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Gepetto's Workshop Mókus készlete ideális választás minden korosztály számára, akik szeretnek alkotni és kreatívak lenni. A készlet fejleszti a finommotorikát, a kitartást és a figyelmet, miközben remek szórakozást nyújt. A két falapból álló készlet összeállítása ragasztó nélkül történik, így a mókus könnyen elkészíthető és akár többször is újraépíthető.

A Gepetto's Workshop készletek minőségi faanyagból készülnek, így biztosak lehetünk abban, hogy tartósak és hosszú élettartamúak. A készlet csak a fa elemeket tartalmazza, így mindenki kedvére díszítheti saját mókusát a képzeletének megfelelően. A készlet nagyobb gyermekeknek és felnőtteknek is ajánlott, akik szeretik a kihívásokat és a manuális tevékenységeket.

A Gepetto's Workshop Mókus készlete ideális ajándék lehet bármilyen alkalomra. A készletnek többféle díjat is sikerült elnyernie, így biztosak lehetünk abban, hogy remek minőségű és garantáltan szórakoztató. A készlet játékidője változó lehet, attól függően, hogy milyen gyakran játszik vele az ember, de biztosak lehetünk abban, hogy akár órákat is el lehet vele tölteni.

Ha szeretnél egy kreatív és szórakoztató játékot vásárolni, akkor a Gepetto's Workshop Mókus készlete tökéletes választás lehet számodra. Szerezd meg most, és élvezd a készítés és díszítés izgalmait!

Adatok

Gyártó
Eureka
EAN
5425004731456
Cikkszám
58428

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek