TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Zoolphabet angol tanuláshoz kártyajáték

Zoolphabet angol tanuláshoz kártyajáték
Zoolphabet angol tanuláshoz kártyajáték
Zoolphabet angol tanuláshoz kártyajáték
Zoolphabet angol tanuláshoz kártyajáték

Zoolphabet angol tanuláshoz kártyajáték

Szuper segítség az angol ABC és szavak tanulásához. Próbáld ki Te is a Zoolphabet kártyajátékot.


Bővebben
Ajánlott korosztály :
5 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 5 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (1)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

5 990 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Zoolphabet kártyajátékkal egyszerűbbé és szórakoztatóbbá tehetjük az angol ABC és szavak tanulását. A játék kiváló választás lehet azoknak a gyerekeknek, akiknek nehézséget okoz az angol nyelv elsajátítása, de akár azok is élvezni fogják, akik már valamennyire megismerték az ábécét.

A játéknak öt játékváltozata van, így minden korosztály számára megfelelő kihívást jelenthet. A játék során a gyerekek megismerkedhetnek az állatok és növények angol neveivel, és a betűkártyák segítségével gyakorolhatják a szavakat. A játék közben az emlékezőképességüket és a szavak betűzési képességüket is fejleszthetik.

A játék tartalmazza az összes betűt, így a gyerekeknek lehetőségük van az ábécé teljes elsajátítására. A játék kiválóan alkalmas arra, hogy az egész család együtt játszhasson, és közben tanulhasson is.

A Zoolphabet kártyajáték már 5 éves kortól ajánlott, és akár 2-6 játékos is játszhat egyszerre. A játék körülbelül 20-30 percig tart, így nem lesz túl hosszú és unalmas a gyerekek számára.

Az angol nyelv egyre fontosabbá válik az élet minden területén, így érdemes minél előbb elkezdeni az elsajátítását. A Zoolphabet kártyajáték segítségével könnyebbé és szórakoztatóbbá tehetjük az angol betűk és szavak tanulását. Próbáljátok ki Ti is a Zoolphabet kártyajátékot, és élvezzétek az angol nyelv tanulását játék közben!

Adatok

Gyártó
TheBrainyBand
EAN
4747721400035
Cikkszám
57087

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek