TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Tenger felfedező - mágneses utazójáték

Tenger felfedező - mágneses utazójáték
Tenger felfedező - mágneses utazójáték
Tenger felfedező - mágneses utazójáték
Tenger felfedező - mágneses utazójáték
Tenger felfedező - mágneses utazójáték
Tenger felfedező - mágneses utazójáték
-25%

Tenger felfedező - mágneses utazójáték

Merülj le az óceaán mélyére és fedezd fel, milyen élőlények élnek ott!

Nagyszerű játék a memória és a szókincs, valamint a környezeti alapismeretek fejlesztésére, az óvodás-kisiskolás korosztály számára.

Tartalma: 1 db kihajtható szárnyú mágneses vízálló műanyag tábla, 19 db mágneses elem, melyek a tenger élővilágát, valamint az ember vízi jelenlétét mutatják be.

Méret: 21,5x44cm

Ajánlott életkor: 3-7 éveseknek


Bővebben
Ajánlott korosztály :
3 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 2 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

Akcióból hátralévő idő (csak a készlet erejéig!):
3 600 Ft
2 700 Ft
Kezdete: 2024.04.08   Vége: 2024.04.29

Részletek

A Tenger felfedező - mágneses utazójáték egy fantasztikus lehetőség arra, hogy az óvodás-kisiskolás korosztály tagjai élvezhető és tanulságos játék keretében ismerkedjenek a tengeri élővilággal. A játék egy vízálló műanyag táblán tárja elénk az óceán mélyén élő különleges állatok és növények világát, miközben lehetőségünk van megismerkedni az emberi vízi élettel is.

A játék egyszerű, de szórakoztató. A kihajtható mágneses táblára helyezzük a mágneseket, majd a gyerekeknek fel kell fedezniük a különböző élőlényeket és tárgyakat az óceán mélyén. A játék segítségével fejleszthetjük a memóriánkat, bővíthetjük a szókincsünket, és megtanulhatjuk a környezeti alapismereteket is.

A Tenger felfedező - mágneses utazójáték 3-7 éves korosztály számára ajánlott, így a kicsik már korán elkezdhetik a környezettel való ismerkedést, miközben szórakoznak. Az egész család élvezheti a játékot, hiszen több gyerek is játszhat egyszerre.

A játék időtartama változó, attól függően, hogy mennyi ideig tart a gyerekeknek megtalálni az összes mágneses elemet. Azonban egy játék általában 30-40 percig tart.

A Tenger felfedező - mágneses utazójáték több díjat is elnyert, így biztosak lehetünk abban, hogy egy kiváló minőségű, oktató jellegű társasjátékot vásárolunk. Ha szeretnéd, hogy gyermekeid ismerkedjenek a tengeri élővilággal, és közben fejlesszék a szókincsüket és a memóriájukat, akkor ne habozz, vásárold meg a Tenger felfedező - mágneses utazójátékot még ma!

Adatok

Gyártó
Miniland
EAN
8413082319731
Cikkszám
54190

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek