TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



ChronoFlight társasjáték

ChronoFlight társasjáték
ChronoFlight társasjáték
ChronoFlight társasjáték
ChronoFlight társasjáték
ChronoFlight társasjáték
ChronoFlight társasjáték

ChronoFlight társasjáték

Óra és időmérés tanulása könnyedén, játékosan a ChronoFlight társasjáték segítségével!


Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 5 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

8 490 Ft

Részletek

A ChronoFlight társasjáték 2-4 játékos számára kínál élvezetes, tanulságos időtöltést. Ajánlott életkori korhatár nincs, hiszen a játék könnyedén alkalmazkodik a játékosok szintjéhez és életkorukhoz. A játék játékidőtől függően 30-60 percet igényel, így tökéletes választás lehet egy délutáni szabadidős programhoz, vagy akár egy kisebb baráti összejövetelhez is.

A ChronoFlight társasjáték megannyi díjat és elismerést kapott már szerte a világban, köszönhetően annak, hogy a játék során az idő és az óra tanulása könnyedén, játékosan valósul meg. A játék során a résztvevőknek megtanulniuk az óra mutatóinak helyzetét, az időintervallumokat, és a fél és negyed órás időrendszert.

A játékmenet során a játékosoknak céljuk, hogy a bábuikat az órának megfelelő időpontokra helyezzék el, és a megfelelő tevékenységeket végezzék el. A kihívás abban rejlik, hogy a játékosoknak egyszerre kell figyelniük az órát, és gondosan megtervezniük a teendőiket, hogy minél több pontot szerezzenek.

Ha szeretnél egy játékot, amely nem csak szórakoztató, de tanulságos is, ne habozz tovább, és válaszd a ChronoFlight társasjátékot! A játék nem csak a fiatalabb korosztály, de a felnőttek számára is élvezetes időtöltést kínál. Ráadásul, a játék segítségével az óra és az időmérés tanulása könnyedén, játékosan valósulhat meg. Ne hagyd ki ezt a fantasztikus társasjátékot, és tedd próbára magad és barátaid tudását és ügyességét!

Adatok

Gyártó
TheBrainyBand
EAN
4744646010134
Cikkszám
57088

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek