TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Polyssimo - logikai társasjáték - Djeco

Polyssimo - logikai társasjáték - Djeco
Polyssimo - logikai társasjáték - Djeco
Polyssimo - logikai társasjáték - Djeco
Polyssimo - logikai társasjáték - Djeco

Polyssimo - logikai társasjáték - Djeco

A Polyssimo - logikai társasjátékkal szuper élményekben lesz részetek, már 7 éves kortól ajánlott! A feladatokhoz 7 fadarab és 30 kihívás áll rendelkezésetekre, törjétek a fejeteket a tökéletes megoldáson! A kihívások a kiindulási helyzeteket mutatják, kezdjetek el gondolkodni a megfejtésen! A játékban garantáltan sikerélményektek lesz!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
7 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 1 játékos részére
Játékidő :
30 – 60 perc
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (74)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

7 960 Ft

Részletek

A játékhoz 1-2 játékos szükséges, így akár baráti társaságban vagy családi körben is játszható. A játékmenet során a játékosoknak logikus gondolkodásra és ügyességre van szükségük a kocka építése és a kihívások megoldása során. A játék időtartama kb. 30 perc, így egy rövid, de nagyon izgalmas játékélményt nyújt.

A Polyssimo logikai fejlesztőjáték számos elismerést kapott a szakértőktől, mint például a „Parents’ Choice Recommended Award”, ami azt jelenti, hogy a szakértők javasolják a szülőknek a játékot a gyermekeik számára.

Ha szeretnéd fejleszteni a gyermeked logikus gondolkodását és ügyességét, akkor a Djeco DJ08451 Polyssimo logikai fejlesztőjáték a tökéletes választás. A játék nem csak élvezetes, de tanulságos is, így garantáltan tartalmas időtöltést biztosít a gyermekednek és akár még te is élvezni fogod a játékmenetet. Vedd meg most a Polyssimo játékot, és nézd meg, milyen felemelő élményt nyújt a gyermekednek!

Adatok

Gyártó
Djeco
Méret
3,4 x 22,1 x 22 cm
Djeco cikkszám
DJ08451
Djeco márka
Djeco
EAN
3070900084513
Cikkszám
56584

Djeco

Ha szereted a Djeco játékokat, oldalunkon a teljes Djeco választékot megtalálod az arcfestéktől a varrókészleteken át a fejlesztő játékokig. Több mint 2000 mesés Djeco játék az Okostojásjátékon! Kellemes böngészést kívánok!

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!