TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



IQ Fit logikai játék Smart Games

IQ Fit logikai játék Smart Games
IQ Fit logikai játék Smart Games
IQ Fit logikai játék Smart Games
IQ Fit logikai játék Smart Games
IQ Fit logikai játék Smart Games
IQ Fit logikai játék Smart Games

IQ Fit logikai játék Smart Games

Az IQ Fit logikai játék a Smart Games új, izgalmas játéka! Egy igazi gondolkodtatós játék 100 feladvánnyal, csak neked! Tedd be az összes 3D kirakós elemet a játéktáblába úgy, hogy egy 2D képet lássunk, és ne legyen benne sehol se egy lyuk! Fejleszd játékos formában a készségeid, válaszd az IQ Fit logikai játékot!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 2 játékos részére
Játékidő :
5 – 20 perc
Nyelv :
Magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (78)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 100 Ft

Részletek

Az IQ Fit logikai játék Smart Games egy fantasztikus játék, ami garantáltan leköt minden korosztályt. A játékban 120 feladvány vár, amik egyre nehezebbek, így biztosan nem fogsz unatkozni vele! Az első 24 feladat extra könnyű, ami jó bemelegítés lesz következő kihívások teljesítéséhez. A játékban minden elem 3 dimenziós, egymáshoz kapcsolódó golyócskákból áll és érdemes a feladatokat sorban haladni, hogy fokozatosan eljuss a nehezebb feladványokhoz. A játék célja, hogy az összes maradék elemet a játéktáblába helyezzük úgy, hogy egy 2D képet lássunk és ne legyen benne sehol sem lyuk. Nagyon jó, gondolkodtató játék, ami igényel némi "mélyre ható" gondolkodást, hogy megtaláljuk a megoldást.

Az IQ Fit logikai játék Smart Games kiváló útijáték, hiszen praktikus csomagolása és mérete miatt könnyedén magaddal viheted bárhova. A játék menete egyszerű: válassz egy feladványt és helyezd a játékelemeket a megfelelő helyre. Ezeket az elemeket a játék folyamán NEM szabad elmozdítani, elfordítani. A feladat, hogy az ÖSSZES maradék elemet a játéktáblába helyezzük. Az IQ Fit logikai játék Smart Games fejleszti a logikai következtetést, stratégiai előtervezést, képfelismerést és térlátást, problémamegoldó képességet, kombinációs készséget, koncentrációt és önálló feladatmegoldást.

A Smart Games IQ Fit játékát számos díjjal jutalmazták, így biztos lehetsz abban, hogy egy fantasztikus játékot vásárolsz. A játékhoz magyar nyelvű leírás is jár, így idegennyelv ismerete sem szükséges hozzá. Légy te is okosabb, fejleszd a logikai és problémamegoldó képességedet és szerezd be az IQ Fit logikai játék Smart Games társasjátékot!

Adatok

Gyártó
SmartGames
EAN
5414301516910
Cikkszám
58835

Bemutató videó

Videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!