TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Útzár - Road Block társasjáték Smart Games

Útzár - Road Block társasjáték Smart Games
Útzár - Road Block társasjáték Smart Games
Útzár - Road Block társasjáték Smart Games
Útzár - Road Block társasjáték Smart Games

Útzár - Road Block társasjáték Smart Games

Felhívás valamennyi egységnek! Állítsák meg a tolvajt! A gyanúsított szökevény a város keleti irányába tart egy lopott piros autóval. Koordináld a tisztek munkáját hogy el tudják fogni a gyanusítottat! Helyezzük fel a 6 rendőrségi autót úgy, hogy körbevegyék az ellopott piros autót és megakadályozzák a menekülésben. Ne felejtsük, hogy: - a piros autó nem menekülhet ki a rendőrautókon illetve épületeken keresztül; - a piros autó nem mozoghat átlósan. Azt gondolod, hogy máris megoldottad a feladatot? Ne felejtsd el, hogy az összes rendőrautót fel kell helyezni a táblára, még ha nincs is mindegyikre szükség a kis piros autó akadályozásához. Ha úgy gondolod, hogy megoldottad, lapozz a könyvben és ellenőrizd le, hogy valóban a jó megoldást sikerült-e megtalálnod, hiszen minden feladathoz csak egyetlen helyes megoldás létezik. 60 feladvány a kezdő szinttől egészen a mester fokozatig. Vidd magaddal bárhová a Smart Games játékait és tornáztasd az agyad útközben is.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
7 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 2 játékos részére
Játékidő :
5 – 20 perc
Nyelv :
Magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (22)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

8 210 Ft

Részletek

Az Útzár - Road Block társasjáték egy igazán izgalmas, logikai játék, amely akár órákon át tartó szórakozást nyújthat a játékosoknak. A játékban a cél az, hogy zárd le az összes menekülőutat, és megakadályozd a kocsitolvajt abban, hogy megszökjön. A játékban 60 darab kihívást jelentő feladvány vár a játékosokra. A játék tartalma egy piros autó, négy épület, hat rendőrautó és egy 60 feladatot tartalmazó könyv.

Az Útzár - Road Block társasjáték fejleszti a játékosok logikai következtetési képességeit, stratégiai előtervezési képességeit, képfelismerését és térlátását. A játék rendkívül egyszerűen működik: először válasszunk ki egy feladatot a könyvből, majd helyezzük el a piros autót és az épületeket a megadott módon. Ezután helyezzük fel a hat rendőrségi autót úgy, hogy megakadályozzák a piros autó menekülését. A játék során fontos, hogy az összes rendőrautót felhelyezzük a táblára, és figyeljünk arra, hogy a piros autó ne tudjon kikerülni a rendőrautókon és az épületeken.

Az Útzár - Road Block társasjáték ideális választás mind az idősebb, mind a fiatalabb korosztály számára. A játékban a kezdőtől a bajnokig változatos nehézségi szintek találhatók, így mindenkinek lehetősége van kihívást jelentő feladatokat megoldani. A játékidő akár több órás is lehet, így garantáltan nem fogunk unatkozni.

Az Útzár - Road Block társasjáték rengeteg elismerést kapott a játékosoktól és a szakértőktől egyaránt. A játék fejlesztője, a Smart Games, több díjat is begyűjtött a játékkal, többek között az ASTRA Best Toys for Kids díjat is elnyerték.

Ha szereted a logikai játékokat, és szeretnél egy olyan játékot, amelyben igazán kihívást jelentő feladványokkal kell szembenézned, akkor az Útzár - Road Block társasjáték a neked való játék. Garantáltan órákon át tartó szórakozást fog nyújtani mind egyedül, mind barátaiddal együtt játszva. Hajtsd végre a rendőrségi feladatot, és ne hagyd, hogy a kocsitolvaj megszökjön!

Adatok

Gyártó
SmartGames
EAN
5414301515470
Cikkszám
58790

Bemutató videó

Videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!