TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Házhozszállítás

HázhozszállításDomino Animo-puzzle - Djeco

Domino Animo-puzzle
Domino Animo-puzzle
Domino Animo-puzzle
Domino Animo-puzzle

Domino Animo-puzzle - Djeco

Társasjáték Egy különleges dominójáték a Djecotól. Legyél Te a Domino Animo-puzzle nyertese!
Óriási a fejetlenség! Szegény állatok, elhagyták a részeiket, mert mindenki a testét keresi. Segíts, hogy megtalálják őket és végre teljes lehessen az állatok nagy országa!
Ez a szuper és érdekes logikai játékot 3 éves kortól ajánljuk.
A 28 db dominó mérete egyenként 10x5 cm
Bővebben
Ajánlott korosztály :
3 éves kortól
Játékosok száma :
Családi (2-5 fő)
További adatok
Raktáron

Raktáron! 1-2 munkanap

Rendelhető: 2-4 munkanap

A termék jelenleg nem rendelhető. Kérem nézzen vissza később.

2 990 Ft

Részletek

Domino Animo-puzzle - Djeco

Ennek a nagyszerű társasjátéknak - Domino Animo-puzzle - Djeco– ajánlott játékosszáma: Családi (2-5 fő). A társast akár már -3 éves kortól ajánljuk játszani.
Ha igazán minőségi és egyedi játékokra vágysz, válaszd a Djeco termékeit! A több évtizedes múltra visszatekintő, apró családi vállalkozásként induló brand célja a gyerekek kreativitásra nevelése. A Djeco játékok csodásan illusztráltak, rendkívül egyediek és nem utolsó sorban strapabíróak. A szemkápráztató kinézet mellett nagy hangyúlyt fektetnek a környezettudatosságra is, a legtöbb termék fából vagy erős kartonból készül. A legkisebbeknek szuper fejlesztőjátékokat találsz többek között az érzékelés és a finommotorika fejlesztésére, a nagyobbak pedig számtalan alkotástechnikával ismerkedhetnek meg a legkülönfélébb kreatív szettek segítségével. Minőség, egyediség, szórakoztatás, játékos fejlődés, ez a Djeco!

Adatok

Gyártó
Djeco
Djeco cikkszám
DJ08165
Djeco márka
Djeco
Cikkszám
50678

Djeco

Ha szereted a Djeco játékokat, oldalunkon a teljes Djeco választékot megtalálod az arcfestéktől a varrókészleteken át a fejlesztő játékokig. Több mint 2000 mesés Djeco játék az Okostojásjátékon! Kellemes böngészést kívánok!

Hasonló termékek