TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Hófehérke – Ki nevet a végén? – Piatnik

Hófehérke – Ki nevet a végén? – Piatnik

Hófehérke – Ki nevet a végén? – Piatnik

Tulajdonságok:
Tartozékok: 1 játékfelület, 16 játékbábu, 1 dobókocka, 1 játékleírás

Bővebben
Ajánlott korosztály :
5 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 6 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (1)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 230 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Hófehérke – Ki nevet a végén? társasjáték a Piatnik cég egyik klasszikus játéka, amelynek mostantól még színesebbé vált a játéktáblája és a bábuk is, hiszen most a Disney mese, a Hófehérke és a hét törpe című mesének a szereplőivel játszhatjuk ezt a vidám játékot.

A játék célja, hogy minél előbb az összes bábunkat a játéktáblán végighaladva visszajuttassuk a kiinduló pontra, azonban míg a bábujaink célba érnek, a másik játékosok igyekeznek megakadályozni ebben, és a saját bábujukat minél gyorsabban célba juttatni. A játék során a dobókocka segítségével haladunk, és a kihúzott szám alapján mozgatjuk a bábunkat a játéktáblán.

A Hófehérke – Ki nevet a végén? társasjáték 2-4 játékos számára ajánlott, akiknek a játékidő kb. 20-30 perc lehet. A játék kiválóan alkalmas arra, hogy a család vagy barátok együtt töltsenek egy kellemes estét, és jól szórakozzanak.

A Piatnik cég társasjátékai közül számos játék nyert már díjakat, és a Hófehérke – Ki nevet a végén? társasjáték sem kivétel. A játék számos pozitív értékelést kapott a vásárlóktól, akik szerint a játék szórakoztató és könnyen tanulható, emellett pedig a Disney mesének köszönhetően még színesebbé és érdekesebbé vált a játékélmény.

Ha szeretnél kellemes és vidám estéket tölteni a családdal vagy barátokkal, akkor a Hófehérke – Ki nevet a végén? társasjáték kiváló választás lehet számodra. A játék könnyen tanulható és szórakoztató, és a Disney mese szereplőinek köszönhetően még színesebbé vált a játékélmény. Ne habozz, vásárold meg te is ezt a klasszikus társasjátékot, és élvezd a játék örömét!

Adatok

Kiknek ajánljuk?
Lányoknak és fiúknak
Gyártó
Piatnik
Mesehősök
Hófehérke és a hét törpe
EAN
9001890735592
Cikkszám
101663

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek