TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Dominó számokkal - Granna

Dominó számokkal - Granna
-20%

Dominó számokkal - Granna

Egy tehén, két elefánt, három oroszlán... ott meg egy egyes, egy kettes meg egy hármas! A hagyományos dominójáték új, vidám változata.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
4 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 4 játékos részére
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (9)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

Akcióból hátralévő idő (csak a készlet erejéig!):
3 570 Ft
2 856 Ft
Kezdete: 2024.04.08   Vége: 2024.04.29

Részletek

ok A Granna Óvodások játéktára Dominó játék egy fantasztikus választás azoknak a kicsiknek, akik szeretnek játszani és szórakozni. Ez a vidám játék lehetővé teszi, hogy együtt játsszanak a barátaikkal és családjukkal, miközben segíti a fejlődésüket.

Ez a játék alkalmas gyermekeknek 3 éves kortól. A játékban 2-4 játékos vehet részt, így barátaikkal és családjukkal játszhatnak együtt. A játék időtartama körülbelül 15-20 perc, így ideális választás lehet rövid időre is.

A játékban 28 db jó minőségű papírdominó található, amelyek vidám és színes állatokat ábrázolnak. Az ajándék puzzle pedig további szórakozást nyújt a kicsik számára. A játék szabályai rendkívül egyszerűek és könnyen megérthetőek, így még azoknak a kicsiknek is ideális választás lehet, akiknek még nem volt tapasztalata dominóval.

A Granna Óvodások játéktára Dominó játék már elnyert több díjat is, köztük az "Év Játéka" címet is. Ez a játék nem csak szórakoztató, de segíti a kicsik fejlődését is. A játék segíti a figyelem és a koncentráció fejlesztését, valamint az állatok felismerését is segíti.

Ha szeretnéd, hogy a gyermeked jól szórakozzon és közben fejlődjön is, akkor ne habozz megvásárolni a Granna Óvodások játéktára Dominó játékot. Ez a játék garantáltan szórakoztató lesz és biztosítja azt, hogy a kicsiknek kellemes időtöltése legyen. Tegyél egy lépést a gyermekek fejlődése felé és szerezd be ma ezt a fantasztikus játékot!

Adatok

Gyártó
Granna
EAN
5900221032505
Cikkszám
58484

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!