TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Kicsoda? Micsoda? társasjáték - Granna

Kicsoda? Micsoda? társasjáték - Granna

Kicsoda? Micsoda? társasjáték - Granna

A játék 45 kártyát tartalmaz, mindegyiken egy-egy versbe szedett találós kérdés látható. A megfejtést a kártya hátoldalán levő színes rajz árulja el.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
4 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 4 játékos részére
Játékidő :
10 – 15 perc
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (42)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 210 Ft

Részletek

A Kicsoda? Micsoda? társasjáték egy remek választás kisgyerekek számára, akiknek már van némi szókincsük, és szeretnének további szavakat tanulni és fejleszteni a figyelmüket. A játékban 45 találós kérdés található, melyeket a gyerekeknek kell megfejteniük. A kérdések arra ösztönzik a gyerekeket, hogy gondolkozzanak logikusan és kreatívan, és rájöjjenek, hogy melyik szóra utal a kérdés. A játék segít az összpontosító képesség fejlesztésében és a türelem tanulásában is, hiszen a gyerekeknek végighallgatniuk kell a kérdéseket, és meg kell próbálniuk eltalálni a helyes választ.

A játék 2-4 játékos részére ajánlott, és 3 éves kortól lehet játszani. A játékidő körülbelül 15-20 perc, ami tökéletes időtartam a kisgyerekeknek.

A Kicsoda? Micsoda? társasjáték számos elismerést kapott, többek között a 2019-es Év Társasjátéka díjat is elnyerte. A játék tartalmazza az összes szükséges elemet, hogy azonnal elkezdhesd játszani, beleértve a 45 kártyát és a 4 papírsajt találatjelző sajtdarabkákkal. A játékszabályok egyszerűek és könnyen érthetőek, így azonnal elkezdheted játszani.

A Kicsoda? Micsoda? társasjáték egy fantasztikus lehetőség a kisgyerekek számára, hogy fejlesszék a szókincsüket és a figyelmüket, miközben élvezik az időtöltést. A játék fejleszti a kreativitást és a logikus gondolkodást, és garantáltan szórakoztató élményt nyújt minden játékosnak. Vásárold meg a Kicsoda? Micsoda? társasjátékot még ma, és élvezd a játék nyújtotta örömöt a család minden tagjával!

Adatok

Gyártó
Granna
EAN
5900221032550
Cikkszám
58459

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!