TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Repello társasjáték – Piatnik

Repello társasjáték – Piatnik

Repello társasjáték – Piatnik

Tulajdonságok:
A Repello-t könnyű megtanulni, de igazán jól játszani nagy kihívás! A játék 8 éves kortól minden korosztály számára izgalmas szórakozást nyújt! A játékosok a játék kezdete előtt megállapodhatnak abban, hogy hány fordulót játszanak, így lehetőségük van a játékidő tetszés szerinti variálására.
Játékosok száma: 2–4 fő

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
20 – 40 perc
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (10)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

8 430 Ft

Részletek

tálca
- 8 fa torony

A társasjáték 2-4 játékos számára ajánlott, 8 éves kortól. Az átlagos játékidő 30-45 perc, így ideális választás egy rövidebb játékra is. Repello számos elismerést nyert a társasjáték világában, köztük a 2020-as Mensa Select díjat is elnyerte az értékelő bizottság által tett erőfeszítések és a játék innovatív játékmenete miatt.

Ha szereted a taktikai játékokat, ahol az okos megoldások és az előrelátó lépések döntenek a győzelemről, akkor a Repello tökéletes választás számodra. Az egyszerű szabályok és a korcsolyázó korongok izgalmas játékélményt biztosítanak minden játékos számára. A játék lényege, hogy ne csak az ellenfeleid tornyait lődd le, hanem ügyelj arra is, hogy a korongok a te oldaladra essenek. Ha jól tervezed meg a lépéseidet, akkor akár egyetlen korong is rengeteg pontot érhet. A Repello egy olyan játék, amelyben minden játékosnak megvan a lehetősége, hogy győztes legyen, és a taktikázás mellett az interakció és a vidám pillanatok sem maradnak el. Próbáld ki a Repello társasjátékot, és élvezd a mozgalmas, izgalmas játékmenetet!

Adatok

Kiknek ajánljuk?
Lányoknak és fiúknak
Gyártó
Piatnik
EAN
9001890682797
Cikkszám
100434

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek