TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Set társasjáték - A felismerés családi kártyajátéka

4,7 (3 vélemény)
Set társasjáték - A felismerés családi kártyajátéka

Set társasjáték - A felismerés családi kártyajátéka

4,7 (3 vélemény)
Egy nagyszerű családi játék érkezett el Hozzátok: a SET! Neked menni fog a felismerés? A SET egy gyorsasági kártyajáték az egész család számára! Nincs más dolgod, mint minél több SET-et találni a kártyákon! Járjanak csak az agytekervényeid, izzon csak a logikád! A feladat nem könnyű, de ha belejöttél, egyenes út vezet a győzelemig!
A játákot már 6 éves kortól, akár 20 játékos is játszhat. A SET lényege, hogy minden kártyán 4 tulajdonság látható: a szimbólumok száma (egy, kettő vagy három), a szimbólumok színe (lila, piros vagy zöld), a szimbólumok alakja (hullám, ovális vagy trapéz), és a szimbólumok mintája (üres, teli vagy csíkos). Három kártya akkor alkot SET-et, ha a fenti négy tulajdonságot egyesével megvizsgálva, az egyes tulajdonságok vagy mindegyik kártyán azonosak, vagy mindegyik kártyán teljesen eltérőek.
A játékosok kiraknak 12 kártyát középre, és indulhat a vadászat! Ha valaki úgy gondolja, SET-et lát, bekiabálja, és megpróbálja bizonyítani a többieknek a feltevését. Ha helyes, a 3 kártyát megtartja, és a játékosok feltöltik az üres helyeket. Ha nem helyes, a keresgélés tovább folytatódik, a játékos pedig mínusz egy ponttal gazdagodik.

A játék nagyon egyszerű, nagyon szórakoztató és nagy társaságoknak kifejeztten ajánljuk!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 20 játékos részére
Játékidő :
20 – 40 perc
Nyelv :
Magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (189)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 920 Ft

Részletek

A SET társasjáték ideális választás a családi játék estékre, vagy akár baráti összejövetelekre is. A játék könnyen megérthető, így akár az egész család, baráti társaság részt vehet benne. Ajánlott korosztály 6 éves kortól, így a kisebbeknek sem okoz nehézséget a játékmenet követése. Az egy játék kör hossza általában 15-30 perc, így hamarosan újra lehet kezdeni.

A SET játék az elmúlt 22 évben 25 nemzetközi díjat nyert, ami bizonyítja, hogy nemcsak szórakoztató, de igazi értéke van. A kombinációs lehetőségek felismerése, a gyors helyzetfelismerés és még gyorsabb reakciók játéka teszi igazán izgalmassá a játékmenetet.

A játékban 81 kártyalap található, amelyeket kétféle módon lehet játszani: az egyszerűbb változatban a kártyák szabadon helyezhetőek el az asztalon, míg a nehezebb verzióban az előző SET-ek között mindig legalább egy kártyának közös tulajdonsággal kell rendelkeznie a következő SET-tel. A játékmenet változatos, minden játék más és más.

Ha szeretnél egy igazán kihívást jelentő, mégis szórakoztató játékot, akkor a SET társasjáték a legjobb választás. A gyors reagálás, a kombinációk felismerése és az izgalmas játékmenet garantáltan leköti majd az egész családot vagy baráti társaságot. Ne habozz tovább, vásárold meg a SET játékot és élvezd az élményt, amit ez a kártyajáték nyújtani tud!

Adatok

Gyártó
SetEnterprises,Inc.
EAN
5999887241017
Cikkszám
58824

Bemutató videó

Videó

Vélemények

Átlagos értékelés:
4,7
(3 vélemény)
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Máshol játszottam velük, ez alapján kerestem és találtam meg a weboldalon.
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
kreatív, divergens gondolkodást fejlesztő játék középiskolásoknak és felnőtteknek is ninjcs
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
jó játék

Kiegészítő termékek