TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



IQ Focus logika játék Smart Games

IQ Focus logika játék Smart Games
IQ Focus logika játék Smart Games
IQ Focus logika játék Smart Games
IQ Focus logika játék Smart Games

IQ Focus logika játék Smart Games

Az IQ Focus-ban a játéktér középpontja van a fókuszban. Rendezd úgy a játékelemeket, hogy középen a kihívásnak megfelelően legyenek a színes kockák elhelyezkedve.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 1 játékos részére
Játékidő :
5 – 20 perc
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (26)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 100 Ft

Részletek

Az IQ Focus logika játék egy remek agytorna, amelyben a játékosnak a középponti négyzetre kell fókuszálnia. A játékban 120 különböző nehézségű feladványt találunk, melyekkel garantáltan nem fogunk unatkozni. A feladványok összetettsége 5 nehézségi szinten változik, így a kezdőktől az igazi nagymesterekig mindenki megtalálja a számára megfelelő kihívást.

A játékban 10 különböző többszínű játékelemet kell a megfelelő helyre tennünk, hogy a feladványban látható mintát a központi négyzetben kapjuk. A játékhoz tartozik egy átlátszó fedéllel ellátott játéktálca, amelyen a játékelemeket elhelyezhetjük. Emellett a játékhoz tartozik egy játékszabály és egy füzet, melyben 120 feladványt találunk megoldással együtt.

A játékot 1 főtől akár több játékosig is játszhatjuk, így ideális választás lehet családi vagy baráti összejövetelekre. Az ajánlott életkor 6 évestől kezdve ajánlott, így akár az egész család is bekapcsolódhat a játékba.

Az IQ Focus logika játék számos elismerést kapott a társasjáték világában. A Smart Games által készített játék 2018-ban elnyerte az Ajándék Trend Magazin Év Játéka díjat, illetve a Gyerekjáték és Játékbolt Magazin szavazása alapján a Legjobb Fejlesztőjáték díjat is bezsebelte.

Ha szeretnél egy izgalmas és kihívásokkal teli társasjátékot vásárolni, akkor az IQ Focus logika játék a tökéletes választás számodra. A játék garantáltan le fog kötni téged és barátaidat vagy családodat is, és remek lehetőség arra, hogy együtt töltsétek az időt egymással. Ne habozz, vásárold meg most!

Adatok

Gyártó
SmartGames
EAN
5414301520696
Cikkszám
58864

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!