TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Szuper Farmer Extra társasjáték - Granna

5 (4 vélemény)
Szuper Farmer Extra társasjáték - Granna

Szuper Farmer Extra társasjáték - Granna

5 (4 vélemény)
Ha téged is érdekel a mezőgazdaság és a farmer élet, akkor ez a kedvenc társasjátékod lesz! Szuper Farmer Extra társasjáték - Granna: A hagyományos Szuperfarmer játék különleges kiadása. A hagyományos játék különleges kiadása! Farmer vagy, egyre több a jószágod, szépen nő a hasznod. De vigyázz, minden terved meghiúsulhat, ha nem vagy elég óvatos! A környéken farkasok és rókák garázdálkodnak, könnyen lecsaphatnak a te állataidra is. Ha minden állatból legalább egyet be tudsz szerezni, szuper farmer leszel! Traktorra fel!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
7 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
20 – 40 perc
Nyelv :
Magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (99)
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

11 760 Ft

Részletek

A Szuper Farmer Extra társasjáték ideális választás azoknak, akik szeretnének egy izgalmas és kihívásokkal teli játékot játszani. A játékot legalább két, maximum négy játékos játszhatja, és ajánlott kortól függetlenül mindenkinek, aki szereti a stratégiai játékokat. A játék időtartama általában 30-60 perc között változik, így bármilyen játékosszámban könnyedén eljátszható.

A játék során te leszel a gazda, akinek állatokat kell tartania. A cél az, hogy minél több jószágot gyűjts össze, és minél több terméket termelj, hogy növelni tudd a jövedelmedet. Azonban vigyázz, mert a környéken garázdálkodnak a rókák és a farkasok, akik bármikor lecsaphatnak az állataidra, így mindig készen kell állnod a védekezésre.

A játékban fontos szerepe van a 12 oldalú dobókockáknak, amelyek segítségével a játékosok különböző erőforrásokhoz jutnak, illetve meghatározhatják az állatok mozgását. Az állatokat játékfigurák formájában kapod meg, így könnyedén áthelyezheted őket a táblán. A játékban szereplő kutyák szintén részt vesznek a játékban, hiszen a nagy kutyák megvédenek az állatokat a támadóktól, míg a kisebbek segítenek a keresésben.

A Szuper Farmer Extra társasjáték számos elismerést kapott már az évek során, többek között megnyerte a németországi Játék of the Year díjat is. Ez a játék nem csak szórakoztató, hanem tanulságos is, hiszen a játék során fejlesztheted a stratégiai gondolkodást, előrelátást, tervezést és a kockázatok felmérését.

Ha szeretnél kikapcsolódni és izgalmas perceket eltölteni, akkor a Szuper Farmer Extra társasjáték a tökéletes választás számodra. Ráadásul, ha barátaiddal játszod, garantáltan felejthetetlen élményekben lesz részetek. Ne habozz, szerezd be még ma!

Adatok

Gyártó
Granna
EAN
5900221030860
Cikkszám
58491

Bemutató videó

Videó

Vélemények

Átlagos értékelés:
5
(4 vélemény)
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
a fiam kérte
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
A karácsonyi listán szerepelt..
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Jó játék, nagyon szórakoztató
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
6 éves lányom kapta, rögtön átlátta a szabályokat, szereti. A rókás / farkasos szabályokon kicsit puhítottunk. Jó, pörgős játékok jönnek így ki, pont olyan hosszúak, amennyit figyelemmel végigbír.