TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Catan - Tengeri utazó kiegészítő 5-6 főre - Piatnik

Catan - Tengeri utazó kiegészítő 5-6 főre - Piatnik

Catan - Tengeri utazó kiegészítő 5-6 főre - Piatnik

Tartalma:
– 2 keretelem
– 7 tenger tájkarton
– 3 tájkarton
– 2 x aranyfolyó
– 1 x sivatag
– 1 gyapjú kikötő
– 6 építési költségek tábla
– 30 Catan korong
– 15 barna hajó
– 15 zöld hajó
– 1 játékszabály

Játékosok száma 5–6 fő
Játékidő kb. 90 perc

Bővebben
Ajánlott korosztály :
10 éves kortól
Játékosok száma :
5 – 6 játékos részére
Játékidő :
60 – 120 perc
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (29)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

9 470 Ft

Részletek

A Catan - Tengeri utazó kiegészítő egy fantasztikus játék, amely azoknak a játékosoknak ajánlott, akik már játszottak a Catan telepesei játékkal, és most új kalandokra vágynak. A játékhoz 5-6 játékos szükséges, és ajánlott életkoruk 10 éves vagy annál idősebb. A játékidő körülbelül 90-120 perc, így egy hosszabb játékra készüljön fel, hogy mindenki élvezhesse a játékot.

Ez a kiegészítő készlet lehetővé teszi, hogy bonts vitorlát és felfedezd a Catan Tengeri Utazó 8 új helyszínét, amelyeket korábban még sosem láthattál. A játék tartalma számos különböző elemet tartalmaz, köztük tájkartont, tengeri tájkartont, keretelemet, kikötőt, Catan korongokat, hajókat és még sok más érdekes elemet.

A Catan - Tengeri utazó kiegészítő sok díjat nyert a társasjáték kategóriában, így biztos lehet benne, hogy egy minőségi játékot kap a pénzéért. Ez a játék garantáltan szórakoztató és izgalmas élményt nyújt mindenkinek, aki szereti a stratégiai játékokat. A játék lehetőséget ad arra, hogy kipróbálja, mennyire ügyesen tudja irányítani a hajóit és kereskedni a szigetek között, miközben megpróbálja megszerezni a legtöbb nyersanyagot és elnyerni a játék végén a győzelmet.

Ha szeretne még több izgalmas játékot kipróbálni, akkor javasoljuk, hogy az eredeti Catan telepesei játékot és a hozzá tartozó 5-6 fős kiegészítőt is beszerezze, hogy teljes élményben lehessen része. A Catan - Tengeri utazó kiegészítő remek választás mindenki számára, aki szeretne kipróbálni valami újat és izgalmasat, és garantáltan élvezetes játékélményt nyújt a barátaival és családjával. Ne habozzon, és szerezze be még ma, hogy kezdődjön a játék és az élvezet!

Adatok

Kiknek ajánljuk?
Lányoknak és fiúknak
Gyártó
Piatnik
EAN
9001890802690
Cikkszám
101664

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!