TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Tripolo társasjáték

Tripolo társasjáték

Tripolo társasjáték

Legyen részetek szuper élményekben a Tripolo társasjátékkal! Ezt az igazán pörgős, vízálló utazó társasjátékot a reflexek és a megfigyelőképesség fejlesztésére találták ki! A feladatotok az, hogy vízszintesen, függőlegesen vagy átlósan kirakjatok három megegyező színű, mintájú vagy betűjű kártyát és nyerjétek meg a játszmát! Légy résen, és ha két azonos kártyát látsz egymás mellett, legyél te az, aki kirakja a sort! Ha elfogynak a kártyáid, tiéd a győzelem!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
5 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
5 – 15 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (20)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

3 060 Ft
Nincs raktáron

Részletek

- Játékszabályok magyar nyelven

A Tripolo társasjáték ideális választás azoknak, akik szeretik a kihívásokat és szeretnék fejleszteni a megfigyelőképességüket. A játék 2-6 játékos számára ajánlott, és 8 éves kortól lehet játszani. Az egy játék időtartama általában 10-20 perc, így akár pár perces szünetekkel is játszható.

A játék célja, hogy minél előbb megszabaduljunk az összes kártyánktól. Ehhez ki kell alakítanunk Tripolo-kat, azaz olyan kártyalapokat, amelyek 3 azonos szimbólumot tartalmaznak egy sorban vízszintesen, függőlegesen vagy átlósan. A játékosok kártyái között keresik azokat, amelyekre ráhelyezhető a hiányzó szimbólum, és aki először alakít ki egy Tripolo-t, az kap egy pontot. Az a játékos nyer, aki először megszabadul valamennyi kártyájától.

A Tripolo társasjáték több díjat is nyert, például a 2019-es Német Játékdíj "Gyerekjáték" kategóriájában. Ez a játék nem csak szórakoztató, de fejleszti a gondolkodást és a megfigyelőképességet is.

A Tripolo társasjáték ideális választás lehet családok, barátok vagy akár iskolások számára is. Játsszatok együtt, és élvezzétek a kihívásokat és az izgalmakat, amelyekkel a játék szolgál. A Tripolo társasjáték biztosítja a jó hangulatot és az élményeket, amelyeket sosem fogtok elfelejteni! Vásároljátok meg most, és kezdjétek el az izgalmas játékot!

Adatok

Kiknek ajánljuk?
Lányoknak és fiúknak
Gyártó
Kensho
EAN
8595557501886
Cikkszám
62251

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek