TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Grabolo - Bogyó és Babóca társasjáték

5 (1 vélemény)
Grabolo - Bogyó és Babóca társasjáték

Grabolo - Bogyó és Babóca társasjáték

5 (1 vélemény)
Felhőtlen szórakozás az egész családnak. Csak a legjobb szemű és leggyorsabb kezű játékos nyerhet! A dobókockák határozzák meg, hogy melyik szám és színkombinációra kell villámgyorsan lecsapni. Figyelem, reflex és koncentráció. Ez mind kell a Graboloban! Izgalmas társasjáték, vízhatlan kivitelben.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
4 éves kortól
Játékosok száma :
3 – 5 játékos részére
Játékidő :
5 – 15 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (19)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 530 Ft

Részletek

A Grabolo - Bogyó és Babóca társasjáték tökéletes szórakozás minden Bogyó és Babóca rajongónak, de természetesen más korosztályok is élvezhetik a játékot. Ajánlott korosztály 5 éves kortól, és akár 6-8 játékos is részt vehet egyszerre, így akár a család egészét is bevonhatjuk a játékba.

A játékidő átlagosan 10-15 perc, így gyorsan és könnyen játszható. A játék során a reflexeinket, koncentrációnkat és memóriánkat is fejleszthetjük, így a játék nem csak szórakoztató, de fejlesztő hatással is bír.

A kártyák vízálló, műanyag anyagból készültek, így bármikor játszhatunk a játékkal akár az étkezőasztalon, akár a kertben, anélkül, hogy aggódnánk a kártyák elázása miatt.

A Grabolo - Bogyó és Babóca társasjáték több elismerést is elnyert, így biztos lehetünk benne, hogy minőségi és szórakoztató játékot vásárolunk.

Ha szeretnél egy izgalmas, könnyen játszható és fejlesztő hatással bíró társasjátékot, ami a család minden tagjának szórakozást nyújt, akkor ajánljuk a Grabolo - Bogyó és Babóca társasjátékot. Játsszatok, versenyezzetek és élvezzétek az együtt töltött időt a játék segítségével!

Adatok

Kiknek ajánljuk?
Lányoknak és fiúknak
Gyártó
Kensho
Mesehősök
Bogyó és Babóca
EAN
8595557507895
Cikkszám
62587

Vélemények

Átlagos értékelés:
5
(1 vélemény)
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Nagyon szeretik a gyerekek.