TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Micro Dojo: A sógun nevében társasjáték

Micro Dojo: A sógun nevében társasjáték
Micro Dojo: A sógun nevében társasjáték
Micro Dojo: A sógun nevében társasjáték
Micro Dojo: A sógun nevében társasjáték
Micro Dojo: A sógun nevében társasjáték
Micro Dojo: A sógun nevében társasjáték

Micro Dojo: A sógun nevében társasjáték

A Micro Dojo egy lenyűgöző társasjáték, amelyben a játékosok egy izgalmas küldetésre indulnak a sógun nevében. A játék célja, hogy felvirágoztassuk a falunkat, és a legfeljebb riválisunkkal versenyezve próbáljunk minél több erőforrást gyűjteni, épületet építeni és használni azokat. A játékmenet nagyon izgalmas és kihívásokkal teli, és mindig alkalmazkodni kell az ellenfél döntéseihez.

A játék akár egyedül is játszható, de a legjobb élményt akkor kapjuk, ha többen játszunk vele. A játék időtartama 10-30 perc között változhat, ami ideális időtartam egy társasjátékhoz. A játékot 8 éves kortól ajánljuk, így a gyerekek is könnyen megtanulhatják a szabályokat, és garantáltan élvezni fogják a játékmenetet.

A játékban szereplő munkásaink (gésák, szamurájok és szumósok) nagyon aranyosak és részletesen kidolgozottak, így még élethűbbé teszik az élményt. A játékban mindig vannak új kihívások, és a játékosoknak folyamatosan tervezniük és alkalmazkodniuk kell, hogy nyerjenek.

Ha szereted a társasjátékokat, akkor a Micro Dojo a tökéletes választás számodra. Ez a játék garantáltan szórakoztató és kihívásokkal teli, és akár egy baráti társaságban, akár családi körben játszod, garantáltan felejthetetlen élményeket fogsz átélni. Ne hagyd ki ezt az izgalmas és lenyűgöző társasjátékot, és szerezd be még ma!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
10 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 2 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Nyelv :
Magyar
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

5 830 Ft

Részletek

A Micro Dojo egy társasjáték, amelyben két játékosnak kell összegyűjtenie a legtöbb erőforrást, hogy felvirágoztathassák egy kis falut. A játékot a sógun nevében játszod, és különböző munkásokat helyezhetsz el a pályán, hogy segítsenek neked a küldetések teljesítésében és az épületek építésében.

A játékmenet gyors és izgalmas, és a játék időtartama rövid, így akár egy utazás során is könnyen játszható. Azonban a játékmenetben számos stratégiai elem van, így mindig van valami új, amit megtanulhatsz.

A játék ajánlott 10 éves kor felett, és akár egyedül is játszható, mivel tartalmaz kártyákat, amelyekkel egy gépi játékost lehet szimulálni. Azonban a játék igazi értéke abban rejlik, hogy barátokkal vagy családtagokkal együtt játszva élvezhető.

A Micro Dojo több díjat is nyert, és azoknak, akik szeretik a kihívásokat és az izgalmakat, ajánljuk ezt a társasjátékot. A játék egyszerűen tanulható és rendkívül szórakoztató, így garantáltan jó időtöltést nyújt mindenki számára. Próbáld ki most a Micro Dojo-t, és fedezd fel a játék izgalmas világát!

Adatok

EAN
5999566846021
Cikkszám
57424

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek