TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Rummikub XXL számos társasjáték Piatnik

Rummikub XXL számos társasjáték Piatnik

Rummikub XXL számos társasjáték Piatnik

Rummikub extra nagyméretű számokkal! A cél: Elsőként az összes játéklapot számsorba, vagy csoportba rendezve letenni az asztalra. Lehetőleg minél több pontot érő játéklapot hagyva a játékostársak állványain. A Joker játéklappal még érdekesebb a játék, de vigyázat, mert a kör végén az állványon maradt minden joker játéklapért –30 pont jár!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
40 – 80 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (43)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

10 230 Ft

Részletek

ajánlott. A játékidő kb. 30-45 perc, így egy izgalmas játékra bőven elegendő idő áll rendelkezésre.

A Rummikub XXL a Piatnik egyik legnépszerűbb társasjátéka, amely már számos díjat elnyert. A játék egyszerű szabályai miatt könnyen megtanulható, de a különböző taktikai lehetőségek miatt még a tapasztalt játékosok is élvezni fogják.

Az extra nagyméretű számoknak köszönhetően a játék kiválóan alkalmas időseknek, gyerekeknek és látássérült embereknek is. A játék minőségi anyagokból készült, így hosszú élettartammal rendelkezik és könnyen tisztítható.

Ha szereted a logikai játékokat, a Rummikub XXL biztosan nem fog csalódást okozni. A játék izgalmas és kihívást jelentő, de ugyanakkor könnyen játszható, így bármilyen alkalomra ideális választás. A játékot akár barátokkal, családtagokkal vagy akár üzleti partnerekkel is játszhatod, és garantáltan jó hangulatot teremtesz vele.

Ha szeretnéd kipróbálni a Rummikub XXL-t, rendelj most és élvezd a játék izgalmait!

Adatok

Kiknek ajánljuk?
Lányoknak és fiúknak
Gyártó
Piatnik
EAN
9001890689291
Cikkszám
62099

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!